Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noklausies Dona jauno dziesmu no topošā albuma!

Easyget.lv, 07.10.2013. 09:45 | komentāri (1)

Dziedātājs un dziesmu autors Dons laiž klajā pirmo singlu „Pēdējā vēstule” no 14. februārī gaidāmā ceturtā studijas albuma „Varanasi”.
Noklausies Dona jauno dziesmu no topošā albuma!

„Dziesma ir pat ļoti biogrāfiska, Ingus Bērziņš atkal ir uzrakstījis tekstu par manu dzīvi. Varanasi, kas pieminēta dziesmā, ir vecākā pilsēta Indijā, svētvieta, meka. Es ticu, ka mums katram ir savs Varanasi. Cits to rod baznīcā, cits darbā, cits TV, lauksaimniecībā vai dzejā. Tā pat nav vieta, tas ir dvēseles stāvoklis. Katrs cilvēks kaut kādā dzīves posmā iekāpj šajā vilcienā un aizbrauc uz Varanasi, izrāpjas no savas komforta zonas, pieņem drastiskus lēmumus un tad sāk mācīties kā dzīvi lasīt,” par pirmo jaunā albuma „Varanasi” vēstnesi saka Dons.

Dziesmas producents ir Rūdolfs Budze (DJ Rudd), ieraksts veikts „Sound Division Studios”, skaņu inženieris Krišjānis Geidāns, un „Mute Studija”, skaņu inženieris Andis Ansons, dziesmu miksēja Armands Treilihs („Creative Solutions”) un DJ Rudd. Māsterings - Jānis Zaneribs „Mute Studija”, stīgas aranžējis Emīls Zilberts. Ierakstā piedalījās: Rūdolfs Dankfelds (bungas), Toms Poišs (bass), Artūrs Šingirejs (klavieres), Raimonds Ozols (pirmā vijole), Sandis Šteinbergs (otrā vijole), Liene Beitāne (alts), Pēteris Čirkšis (čells), Aminata Savadogo (piebalss), Artūrs Šingirejs (piebalss).

Šobrīd Dons aktīvi turpina darbu studijā pie jaunā albuma „Varanasi”, kas sajūtu un muzikālā ziņā ir šogad pavasarī iznākušā albuma „Signāls” turpinājums – monētas otra puse. Albuma prezentācijas koncerts notiks nākamā gada 14.februārī koncertzālē „Palladium”.

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv, biļetes cena šobrīd ir deviņi lati. Sekot mākslinieka jaunumiem iespējams www.draugiem.lv/Dons, @Dons_tviito kā arī FB/Dons.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV