Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bar.Ber room pirmo dzimšanas dienu svin ar spilgtu ballīti un jaunu interjeru

Easyget.lv, 08.10.2013. 15:16

Piektdien, 11 oktobrī, Rīgas bārs „Bar.Ber.room” svinēs darbības pirmo gadadienu.
Bar.Ber room pirmo dzimšanas dienu svin ar spilgtu ballīti un jaunu interjeru

Bāra īpašnieki Aleksejs Fedorko un Antons Nenaševs īpaši šim notikumam iecerējuši un īstenojuši vērīgu pārplānošanu, lai paplašinātu kluba platību par vienu stāvu. Pateicoties novatoriskiem interjera risinājumiem, 2013. gada rudenī bārs ir pārvērties par pārsteidzošu aizspogulijas pasauli ar slepenām durvīm un mākslas objektiem uz katra soļa. „Mēs gribam pārsteigt!” „Bar.Ber.room” jauno veidolu ar smaidu komentē Aleksejs Fedorko.

Par godu pirmajai gadadienai viesi tiks cienāti ar austerēm un šampanieti, pie dīdžeja pults stāsies bāra rezidenti. Galvenais vakara moderators – DJ no Maskavas Fjodors Fomins. „Bar.Ber.room” salona stilisti-frizieri Dmitrijs Gaivoronskis un Diāna Peitone demonstrēs savu meistarību un radīs ekspress-frizūru diviem pasākuma viesiem.

„Bar.Ber.room” tika iecerēts kā slavenā Milānas „Strafbar”, Ņujorkas „Boom Boom Room”, Maskavas „Simačev bar”, Tokijas „New York bar” un Lisabonas „Alcântara Café” tradīciju turpinātājs. Bāra formāts rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem piedāvā intelektuālu nakts dzīves formātu, kur pirmajā plānā izvirzās estētiskā puse un dzīva saskarsme. Šajā nišā „Bar.Ber.room” ir absolūts celmlauzis. „Bar.Ber.room” ir „klubs dzīvoklī” ar slaveniem dīdžejiem, autorkokteiļiem, skaistiem viesiem un stingru feiskontroli.

Kluba filozofija ir vienkārša: „Komfortabli jābūt visiem,” stāsta Aleksejs Fedorko, „šeit iegriežas gan studenti – frīki, gan veiksmīgi biznesmeņi, gan diezgan slaveni cilvēki. Bet ikvienam, kurš ienācis klubā, ir jāsajūt brīvība un jāgūst gandarījums no vakara. Mēs neesam bagātajiem un neesam nabagajiem, bet gan tiem, kuri sevi jau ir realizējuši dzīvē, bet vēl nav aizmirsuši priecāties un joprojām mīl dzīvu saskarsmi.”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV