Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

The Hobos atkalapvienošanās koncerts mūziķus rosina apsvērt jauna albuma ierakstīšanu

Easyget.lv, 08.10.2013. 17:20

Pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma ar vienreizēju koncertu savus fanus priecēs grupa „The Hobos”. Koncerts notiks 18.oktobrī plkst. 20:00 koncertbārā ''Laternu stundā''.
The Hobos atkalapvienošanās koncerts mūziķus rosina apsvērt jauna albuma ierakstīšanu

Grupas mūziķi paši par šo notikumu ir sajūsmā, un koncerts varētu būt par iemeslu jauna albuma ierakstīšanai.

Koncertā „The Hobos” priecēs apmeklētājus gan ar savām populārākajām dziesmām, gan arī mazāk zināmām. Tā kā grupa sen kopā nav uzstājusies, tad „The Hobos” koncerts gaidāms visas nakts garumā.

Grupa "The Hobos" darbības laikā ir ierakstījusi četrus albumus, no kuriem vairākas dziesmas ir kļuvušas par hitiem.

18.oktobrī grupa „The Hobos” uzstāsies savā oriģinālajā sastāvā – Rolands Ūdris, Mārtiņš Burkevics, Egons Kronbergs un Vilnis Krieviņš. Šādā sastāvā grupa spēlē jau kopš 1999.gada. „The Hobos” pirmais koncerts tā laika kafejnīcā ''Ai Karamba'' bija vērienīgs sākums.

Līdzās The Hobos atgriešanās koncerta 18.oktobrī notiks arī grupas „The Hobos” solista Rolanda Ūdra vārda dienas svinības.

Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv vai „Biļešu Paradīzes” kasēs. Biļetes iepriekšpārdošanā 5.00 LVL, pasākuma dienā dārgāk.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV