Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noskaties projekta Oyaarss un Neļaudis jauno video!

Easyget.lv, 09.10.2013. 12:08 | komentāri (2)

Oyaarss un Neļaudis nule kā pabeiguši darbu pie video skaņdarbam "Malduguns".
Noskaties projekta Oyaarss un Neļaudis jauno video!

Video tika filmēts kādā saulainā nedēļas nogalē mākslas centrā Totaldobže.

Projekta Neļaudis ietvaros ir apvienojušies divi sastāvi - elektroniķis Oyaarss jeb Arvīds Laivinieks un Matīss Saulītis un Nauris Brūvelis no mazdārziņu noskaņu mūzikas kolektīva Jeruzalemes dedzinātāji. Zīmīgi, ka visi trīs mūziķi ir no Bauskas, kur savulaik dzīvojuši uz vienas ielas.

Skaņdarbs "Malduguns" ir iekļauts Oyaarss debijas albumā "Bads", ko pērn izdeva Vācijas izdevniecība Ad Noiseam. Skaņdarba oriģināls ir elektronisks, taču šeit Neļaudis tai piedāvā alternatīvu versiju ar ģitāru un akustiskajām bungām.

Ieraksta skaņu tehniķa lomā iejutās pašmāju elektroniskās mūzikas producents Aon. Neļaudis saka lielus pateicības vārdus par palīdzīgas rokas sniegšanu Kasparam Lielgalvim, Pēterim Brīniņam un PB.LV kolektīvam.

Jau piektdien, 11. oktobrī, Oyaarss un Neļaudis, Aon un Jeruzalemes dedzinātāji uzstāsies klubā Depo. Vairāk informācijas par pasākumu meklējiet https://www.facebook.com/events/351200051681508/.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV