Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

www.DanceRadio.lv dzimšanas dienā uzstāsies leģendārais Jimpster no Londonas

Easyget.lv, 09.10.2013. 15:26

Piektdien, 25.oktobrī, deju mūzikas portāls un web-radio www.DanceRadio.lv svinēs trešo dzimšanas dienu. Latvijas elektroniskās deju mūzikas fanus sagaida patiešām lieliska dāvana – uzstāsies viena no ietekmīgākajām mūsdienu house mūzikas figūrām - Jimpster no Freerange Records.
www.DanceRadio.lv dzimšanas dienā uzstāsies leģendārais Jimpster no Londonas

Skaņu ierakstu kompānijas Freerange Records, kurā paspārnē savus darbus alkst izdot jaunie autori un pagodināti izdodot mūziku jūtas arī slaveni producenti, īpašnieks; pasaulē pieprasīts dīdžejs, kura grafikā ir grūti atrast brīvu datumu; autors, kura skaņdarbi vienmēr tiek iekļauti visdažādākajos topos; vienā vārdā, Džeimijs Odells vai Jimpster – viens no ietekmīgākajiem profesionāļiem mūsdienu house mūzikā.

Savu pirmo plati Džeimijs Odells izdeva tālajā 1990.gadā. 1995.g. viņš izveidoja Freerange Records (2007.g. labākais leibls Lielbritānijā), un šo gadu laikā ir izveidojis spēcīgu, veiksmīgu vārdu, kas regulāri tiek pastiprināts ar komerciālu veiksmi. Viņa albums „Amour” iekļuvis 2006. gada labāko plašu divdesmitniekā, bet jaunais disks „Porchlight And Rocking Chairs”, kas izdots 2013.gada pavasarī, solās atkārtot priekšgājēja veiksmes stāstu. Katrs no albuma singliem nonāk vadošo on-line veikalu pārdošanas pirmajos desmitniekos.

Jimpster uzstāšanās ģeogrāfija iezīmējas no Brazīlijas līdz Japānai un ar katru gadu turpina paplašināties. 25.oktobrī Rīgā Jimpster uzstāsies otro reizi.

Pilno line-up un DanceRadio.lv 3rd Anniversary ballītes noreses vietu Amber Muse promouteri izziņos drīzumā. Tikmēr sekojiet jaunumiem un informācijai mājas lapā www.danceradio.lv.

Vairāk par mākslinieku:
www.soundcloud.com/jimpster
www.facebook.com/jimpster.freerange

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV