Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Britu eksperimentālā roka grupa „The Telescopes” uzstāsies Rīgā

Easyget.lv, 09.10.2013. 18:05

Sestdien, 19. oktobrī, klubā „Nabaklab” uzstāsies eksperimentālā roka grupa „The Telescopes” no Lielbritānijas un pašmāju shoegaze pārstāvji „Tribes Of The City”.
Britu eksperimentālā roka grupa „The Telescopes” uzstāsies Rīgā

„The Telescopes” ir 1987. gadā radusies un neatkarīgās mūzikas skatuvē plašu atzinību guvusi grupa no Lielbritānijas, kuru mūziku raksturot nav viegli – „The Telescopes” brīvi eksperimentē noise rock, shoegaze, space rock, drone un English noise stilu robežās un bieži tiek salīdzināti ar tādām grupām kā „Suicide”, „The Velvet Underground” un „The 13th Floor Elevators”.

Astoņdesmito gadu beigās, izdodot savu pirmo albumu „Taste” un tajā skaitā vienu no apvienības atpazīstamākajiem singliem „The Perfect Needle”, „The Telescopes” vairākkārt mainījuši gan ierakstu izdevniecības, gan mūzikas novirzienus, taču lielāko popularitāti grupa piedzīvoja 2002. gadā, atgriežoties pēc ilgstošas savas darbības pārtraukšanas. 2011. gadā „The Telescopes” par saviem Londonas koncerta skatuves biedriem aicināja grupa „Portishead”, bet gadu vēlāk apvienība izdeva vairākus jaunus singlus, tajā skaitā mūziķa Nika Dreika (Nick Drake) dziesmu „Black Eyed Dog” drone versijā.

Par koncerta iespējamību jāpateicas shoegaze grupai „Tribes Of The City”, kas šogad apvienojušies, uzstājoties vairākos nozīmīgos festivālos un koncertos Latvijā. Šis koncerts ir dāvana Rīgai grupas desmit gadu jubilejā.

Klubs „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums paredzēts uzreiz pēc plkst. 21:00 un biļetes būs pieejamas kluba kasē koncerta dienā, to cena būs Ls 4.

Vairāk:
www.nabaklab.lv
www.facebook.com/tribesofthecity
www.thetelescopes.bandcamp.com

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV