Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Louie Fontaine & The Starlight Searchers rudens koncerttūri noslēgs „Melnajā piektdienā”

Easyget.lv, 09.10.2013. 15:49

Sestdien, 19. oktobrī, rudens koncerttūres noslēguma koncertu klubā „Melnā piektdiena” sniegs dāņu izcelsmes Liepājas mūziķis Luiss Fonteins ar grupu.
Louie Fontaine & The Starlight Searchers rudens koncerttūri noslēgs „Melnajā piektdienā”

Tūres noslēguma koncerta nosaukums ir „The Best Live Bands Of The Kingdom”. Līdzās „Louie Fontaine & The Starlight Searchers” uz skatuves kāps arī pašmāju pankroka leģendas „Inokentijs Mārpls” un vēl pāris pagaidām noslēpumā turētas mūzikas apvienības.

„Louie Fontaine & The Starlight Searchers” aktīvi koncertējuši visu 2013. gadu, uzstājoties gan vairākos ārvalstu un pašmāju festivālos, gan koncertējot Polijā, Krievijā, Lietuvā, Vācijā, Beļģijā, Nīderlandē, Dānijā, Zviedrijā un Igaunijā, kur grupa uzstājās mūzikas festivāla un konferences „Tallinn Music Week” ietvaros. Tuvākajā laikā „Louie Fontaine & The Starlight Searchers” plāno sākt darbu pie sava jaunā ieraksta. Neskaitot grupas līderi un mūzikas autoru Louie Fontaine, grupā spēlē arī basģitārists Mārtiņš Burkevics ( „The Hobos”, „Vipp basbočka” u.c.), ģitārists Egons Kronbergs („Iļģi”, „Skyforger”, „The Hobos”) un bundzinieks John D.C. Washington no ASV. Gaidāms, ka Rīgas koncertā grupai pievienosies arī vairāki viesmūziķi.

Klubs „Melnā piektdiena” atrodas Brīvības gatvē 193c, pasākuma sākums plkst. 21:00. Pārējās „The Best Live Bands Of The Kingdom” koncerta grupas tiks izziņotas drīzumā.

www.louiefontaine.com
www.inokentijsmarpls.info

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV