Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izdots pirmais Baltic Trail mūzikas apkopojums

Easyget.lv, 11.10.2013. 16:01

Šonedēļ izdots pirmais „The Baltic Scene” ierakstu kompānijas elektroniskās mūzikas apkopojums - TBS001 “Baltic Trail Compilation”, kuru Baltic Trail ietvaros izveidoja 17 producenti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

„Šis ir vēsturisks pasākums,” uzsver Baltic Trail dalībnieks Fingalick – Lietuvas neo-soula producents un vokālists. „Kad Baltijas valstu producentu ieraksti būs plaši pieprasīti, mēs varēsim atskatīties uz pirmo Baltic Trail pasākumu un teikt, ka tieši mēs spērām pirmos soļus”. Projektu rīkoja Latvijas elektronikas kustības aizsācēji „Dirty Deal Audio”, Lietuvas urbānās mūzikas organizācija „Renegades of Bump”, kā arī „The Baltic Scene” – jaunās Baltijas mūzikas mārketinga un eksporta platforma.

Visas albumā iekļautās kompozīcijas, sākot ar hip hopu un trepu, beidzot ar deep-house un minimal, tika izveidotas 5-10 stundu laikā. Kā jau minēts, šī projekta izveidē piedalījās 17 producenti no Baltijas valstīm.

Baltic Trail projektā piedalījās Niklavz, Tenda, Ashnikko, Kristaps Ritms, August IV un TV Maskava no Latvijas, Sander Mölder, Firejosé, Kask, Tommy Cash un Lauri Lüdimois no Igaunijas, kā arī Vaiper Despotin, Justicious, Fingalick, Münpauzn, Wasted Gaze, Cherry on Top un ba. no Lietuvas.

Tiem, kas šajā nedēļas nogalē būs Viļņā, iesakām apmeklēt Studio 9, kurā jau 12. oktobrī norisināsies pirmais izdevuma atklāšanas pasākums. Otrais Baltic Trail atklāšanas pasākums notiks 18. oktobrī Tallinas iecienītajā bārā F-Hoone, kur Baltijas labākā elektronikas mūzika tiks apvienota ar Igauņu leģendāro Mutant Disco.

Albuma digitālo kopiju var iegādāties Amazon, Deezer, noklausīties to Spotify vai arī iepriekš pasūtīt vinila izdevumu, kas tiks izdots oktobra beigās TBS veikalā!

The Baltic Scene: www.thebalticscene.eu
Dirty Deal Audio: www.dirtydealaudio.lv
Renegades of Bump: www.facebook.com/roblithuania
Baltic Trail electronic music gathering: www.baltictrail.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV