Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Klubā “9K1” atklās jaunu elektroniskās deju mūzikas pasākumu sēriju

Easyget.lv, 14.10.2013. 14:20

Sestdien, 26.oktobrī, “9K1” nama telpās, Briāna ielā 9, no plkst. 23.00 norisināsies pirmais elektroniskās deju mūzikas notikums “Tour de dance”.

Sarīkojumā uzstāsies vairākas diskžokeju un mākslinieki apvienības - Oriola 701, Cute, Y Silent, Kosmetique un Andris Kuprišs. Neatņema pasākuma sastāvdaļa ir bagātīgas video mākslas projekcijas, par ko gādās VJ Mlada un VJ Dee.

“Pasākums “Tour de dance” ir domāts visiem tiem, kas mīl inteliģentu mūsdienu elektronisko deju mūziku. Mūsu mērķis ir bagātināt Rīgas kultūras un izklaides dzīvi ar vēl vienu kvalitatīvu pasākumu sēriju līdztekus jau esošajiem augsti novērtētajiem pasākumiem, kurus rīko tādi zīmoli kā “Amber Muse”, “Platz für Tanz”, “Urban Soulz”, “Rasols” un citi”, stāsta pasākuma iniciators Sergejs Ananjevs.

Pasākuma galvenais viesis ir grupa “Oriola 701”, kas ir viena no ievērojamākajām un interesantākajām Latvijas mūsdienu elektroniskās deju mūzikas grupām. Oriola 701 sastāv no četriem māksliniekiem un ar šādu nosaukumu uzstājās kopš 2012.gada.

Vairāk par pasākuma “Tour de dance” māksliniekiem:

Oriola 701 - https://www.facebook.com/oriola701. Uzstāšanās 2012.gada 20.aprīlī http://www.youtube.com/watch?v=_iTHyBMQW18
Cute - https://www.facebook.com/djcute.bilanebila
Y Silent - https://www.facebook.com/YSilent.music
Kosmetique - https://www.facebook.com/kosmetique

Ieejas maksa - 3 lati. Pieteikšanās pasākumam un vairāk informācija: http://ej.uz/tourdedance

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV