Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Noklausies Ulda Stabulnieka dziesmu „Margarita” ansambļa Vintāža izpildījumā!

Easyget.lv, 15.10.2013. 09:36

Pieminot mūžībā aizgājušo komponistu un pianistu Uldi Stabulnieku, viņa dzimšanas dienas mēnesī muzikālā apvienība „Vintāža” klausītājiem ir sagatavojusi jaunu dziesmas restaurāciju – šoreiz paša autora kādreiz dziedāto dziesmu „Margarita”.

Nav noslēpums, ka Ulda dziesmām raksturīgs melodisks un rotaļīgs rokraksts, papildināts ar augstvērtīgu dzeju. Vintāža mīlestību Ulda Stabulnieka mūzikai ir apliecinājuši gan gada sākumā izdotajā „Pavasara dziesmiņā”, gan tikko izskanējušajā piemiņas koncertā kinoteātrī „Splendid Palace”, kurā viņiem tika uzticēti pavadošā sastāva pienākumi, sadarbojoties ar Latvijā zināmiem aktieriem un dziedātājiem. Mūziķi atzīst, ka piedalīties koncertā ir bijis liels pagodinājums, kas devis mūziķiem vēl lielāku degsmi turpināt līdz šim aizsākto. Savā otrajā darbības gadā Vintāža ir uzņēmusi jaunus muzikālus apgriezienus, rokoties dziļāk aizmirstās un nedzirdētās melodijās.

Mūzika – Uldis Stabulnieks, vārdi – Pēteris Zirnītis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV