Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Franču hārdkora grupa Nine Eleven atgriežas Rīgā

Easyget.lv, 15.10.2013. 09:46 | komentāri (1)

Otrdien, 29. oktobrī, klubā „Nabaklab” apvienības „CIRCLE PIT! Shows” rīkotajā pasākumā uzstāsies franču hārdkora grupa „Nine Eleven”.

Eiropas tūres ietvaros pēc gada Rīgā atgriežas franču New School hārdkora piecinieks ar zīmīgo nosaukumu – „Nine Eleven” (nosaukums simbolizē varas un vardarbības mijiedarbības sekas pasaulē pēdējo 40 gadu laikā), kas iedvesmu gūst no egoistiskās patērētājsabiedrības uzskatiem, kurus tik ļoti aizstāv mūsdienu „stilīgā” paaudze. Ietekmējušies no tādām kulta grupām kā „Nirvana”, „Spermbirds”, „Bane”, kā arī 80. gadu Straight Edge, 90. gadu New School un pat franču hiphops devis savu daļu iedvesmas, bet dziesmu tekstos atspoguļotas tādas problēmas kā kapitālisma ēnas puse vai garlaikotā un slinkā sabiedrība. Pašu vārdiem, „Nine Eleven” ir „„Nirvana” uz amfetamīna ar trim šļircēm katrā rokā”.

Piekopjot dari-to-pats dzīvesveidu, sešu pastāvēšanas gadu laikā izdoti trīs pilnmetrāžas albumi un viens EP, kā arī nospēlēti ap 500 koncertiem 30 valstīs, un nevienu brīdi šī apvienība to nav darījuši slavas vai panākumu pēc, arvien paliekot uzticīgiem saviem principiem.

Vietējais atbalsts – rīdzinieki „Kaiman”, kas savu debiju piedzīvoja šī gada vasarā un jau paspējuši sevi pierādīt kā spēcīgu hārdkora grupu.

Sākums 21: 00. Ieeja: 2 Ls (3 Eur)

Vairāk informācijas:
http://www.circlepitshows.com/
http://www.facebook.com/circlepitshows
http://www.nabaklab.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV