Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Lokators un Martas Asinis aicina uz koncertu Aptiekā

Easyget.lv, 17.10.2013. 12:49

Svētdien, 20. oktobrī, krogā "Aptieka" uzstāsties pašmāju grupas Lokators un Martas Asinis.
Lokators un Martas Asinis aicina uz koncertu Aptiekā

Skaņas grupā Lokators veido trīs cilvēki, kas joprojām spēlē vai spēlējuši tādās grupās kā Židrūns, Black Drummer ir a Slave, Mazie Smirdīgie Kociņi, Ēnu Kaleidoskops u.c. "Mums nepietiek ar draudzīgu pasēdēšanu pie alkohola glāzes, jo mēs, šķiet, kaut kur dziļi sevī jūtam to, uz kādu spēku un sinerģiju ir spējīga Lokatora kontrolēta ģitāra, bassģitāra un bungu komplekts," saka viens no viņiem visu vārdā.

http://www.draugiem.lv/lokators/

Martas Asinis varētu sākt runāt par mīlestību un skaidro saprātu, bet patiesībā, ja sievietei ir skaisti mati, tas atsver pilnīgi visu. Martas Asinis daudzi mīl un daudzi arī ienīst. Taču projekta mērķis ir pavisam vienkāršs – ar mūzikas palīdzību atrast sev sievu. Grupas lielākie fani koncertos bieži piedzīvo necerēti smagu vilšanos un kauna sajūtu. Kāpēc? Jo dziesmas vienkārši neskan tā kā ierakstos.

http://martasasinis.bandcamp.com/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV