Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Andromeda Mega Express Orchestra sūta videosveicienu Latvijas publikai

Easyget.lv, 17.10.2013. 16:10

Rozā flamingi, pamesti baseini un krāšņa mūzika – vasara Andromeda Mega Express Orchestra stilā 28. novembrī Rīgas Kongresu namā plkst. 19.00 festivālā Rīgas Ritmi
Andromeda Mega Express Orchestra sūta videosveicienu Latvijas publikai

Šovasar oriģinālais Andromeda Mega Express Orchestra organizēja grandiozo Flamingo Festivālu, viņu pašu vārdiem, - kosmosa dienas. Festivālā tika prezentēta orķestra dalībnieku multikulturālās un tik dažādās saknes, kā arī katrs mākslinieks beidzot varēja parādīt savu muzikālo ietekmju saknes un virzienus. Dažādi kostīmu mākslinieki, kā arī gleznotāji izgreznoja festivāla skatuves – baseinus, katlumājas un dušu telpas – spilgtās, jokainās un brīnišķīgās dekorācijās.

Gatavojoties 28. novembra trakajam, oriģinālajam un neparastajam Andromeda Mega Express Orchestra koncertam Rīgas Kongresu Namā, Andromeda Mega Express Orchestra sūta video sveicienu klausītājiem Rīgā:

Andromeda Mega Express Orchestra ir jaunu mūziķu apvienība, kas izveidota 2006. gadā, Berlīnē, un kā sastāvā apvienojušies mūziķi no vairāk nenekā astoņām valstīm. Mūziķi spēlē visdažādākos instrumentus – sakot ar trompeti un saksofonu, līdz pat arfai. Katrs no šiem mūziķiem ir meistars savā jomā – viens klasiskajā mūzikā, cits – džezā, un kopā tie veido īpašu un pārsteidzošu skaņu sintēzi.

„Viņu mūzika neiederas nevienā plauktiņā, tā variē starp džezu un jauno mūziku ar pamatīgu riekšavu no tradicionālo motīvu krātuves, pilna pārsteidzošu, traku pavērsienu un atsvaidzinošas ironijas.” – nmz.

Biļetes nopērkamas visās „Biļešu serviss” kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV