Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Latvijas 1. Rokkafejnīca uzsāk koncertu ciklu "Lieliskie & Leģendārie"

Easyget.lv, 17.10.2013. 16:12

26. oktobrī pulksten 22 Latvijas 1. Rokkafejnīcā - Reiterna nams sāksies jauns koncertu cikls, kas vienos ikvienu, kurš vēlas un prot novērtēt dažādos laikos izdzīvojušu un nenovērtējamu latviešu mūziku no zelta fondu pamatīgākajiem plauktiem.

Koncertu cikla “Lieliskie & Leģendārie” pirmajā notikumā ar grupas “Līvi” zelta dziesmām uz skatuves sagaidām Aivaru Brīzi, Vilni Krieviņu, Tomasu Kleinu, Guntaru Mucenieku un Mārtiņu Burkevicu, informē rokkafejnīcas pārstāvis Edgars Džiguns.

Papildus “Līvu” dziesmām un mūzikai ikvienu šajā vakarā sagaida vēl kāds īpašs un aizkustinošs notikums - tiks atklāta Elitas Patmalnieces roka ministram, līvam Jānim Grodumam veidotā piemiņas izstāde.

Lai gan sadarbība ar visdažādākajiem Latvijas mūziķiem mērāma daudzos gados un pašmāju mūzika Latvijas 1. Rokkafejnīcas dienas kārtībā allaž ir jautājums Nr. 1, tomēr, uzsākot šo koncertu ciklu, galvenā ideja ir ļoti īpaši izcelt un atzīmēt tās vērtības latviešu mūzikā, kuras nav iespējams pārvērtēt, kuras nav iespējams nopirkt vai pārdot, kuras vēstures lappusēs stāv un stāvēs ierakstītas ar spožākajiem zelta burtiem.

Biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā var iegādāties “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās vai pirms koncerta Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Biļešu cena līdz 26. oktobra pulksten 22:00 ir 5 lati, bet koncertam sākoties, tās kļūs dārgākas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV