Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Moby izrāda interesi par grupu Instrumenti

Easyget.lv, 18.10.2013. 10:07 | komentāri (1)

Ceturtdien ar šovu vienā no Bruklinas iecienītākajiem klubiem - “Knitting Factory” noslēdzās grupas “Instrumenti” ASV koncertsērija.
Moby izrāda interesi par grupu Instrumenti

“Instrumenti” sniedza trīs koncertus mūzikas žurnāla “Filter Magazine” rīkotā festivāla “Culture Collide” ietvaros Losandželosā, un divus koncertus vienā no pasaules nozīmīgākajiem šovkeisu festvāliem - “CMJ Marathon” Ņujorkā, informē grupas menedžments.

Par “Instrumenti” mūziku lielu interesi izrādīja arī mūziķis Moby, kurš bija viens no "Culture Collide" festivāla mūzikas konferences dalībniekiem.

Abos festivālos piedalījās arī grupa “Prāta vētra”.

Piektdien un sestdien “Instrumenti” uzstāsies Tamperē, Somijā “Lost In Music” festivāla ietvaros, vēl koncerti būs Maskavā, Sanktpēterburgā un Frankfurtē.

Atgādinam, Latvijā “Instrumenti” koncertzālē “Palladium” novembrī rīkos sešu šovu koncertsēriju. Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv, biļešu cena no 15 LVL.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV