Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Nabaklab koncertēs Psychofagist no Itālijas

Easyget.lv, 21.10.2013. 12:06

23. oktobrī mūzikas klubā Nabaklab uzstāsies ievērojamā Itālijas matemātiskās metālmūzikas grupa Psychofagist, informē ULVE Agency.
Nabaklab koncertēs Psychofagist no Itālijas

Psychofagist ir 2001. gadā dibināts „trīsgalvains pūķis” no Novaras, kas ir augstu vērtēts par tā ieguldījumu Itālijas mūsdienu avangarda mūzikas attīstībā, veikumā robežojoties un sadzīvojot akcentiem no tehniskā nāves metāla līdz graindkoram, no pankroka džeza līdz brīvajai improvizācijai. Pamatsastāva mūziķi - basģitārists un vokālists Marčelo Sarino (Marcello Sarino), ģitārists Stefano Ferians (Stefano Ferrian) un bundzinieks Federiko di Valsera (Federico de Bernardi di Valserra) - iedvesmojušies no tādām pasaulslavenām grupām kā Fantômas, Painkiller, The Locust, Mr. Bungle, Primus un Black Sabbath.

Psychofagist Rīgā prezentēs savu jauno darbu, gada sākumā izdoto albumu „Songs of Faint and Distortion”, kas ieturēts grupai raksturīgajā un atpazīstamajā muzikālajā rokrakstā un dažviet raksturots kā augstākais no sasniegumiem.

Koncerta īpašie viesi būs Itālijas elektroniskās mūzikas komponiste un mūziķe Delaila Kairosa (Dalila Kayros) un Latvijas progresīvā nāves metāla grupa Opifex.

Mūzikas klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Pasākuma sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 3 Ls.

http://facebook.com/psychofagistofficial
http://dalilakayros.blogspot.it
http://www.draugiem.lv/opifex

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV