Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

www.DanceRadio.lv svin trešo dzimšanas dienu

Easyget.lv, 21.10.2013. 14:17

Ballīte par godu www.DanceRadio.lv trešajai dzimšanas dienai notiks 25.oktobrī klubā Secret Garden, Grēcinieku ielā 28. Par galveno viesi kļūs Jipster no Freerange Records (Londona), sarīkojumā uzstāsies arī pašmāju elektroniskās mūzikas projekta Phonetica dalībnieki Bogdans Tarans, Makss Lomovs un ZaZzy.

Jau trīs gadus internetā darbojas profesionālais portāls par elektronisko mūziku (EDM) www.DanceRadio.lv, kas ēterā 24 stundas diennaktī pārraida atlasītus svaigākos ierakstus. Šobrīd tas ir vienīgais portāls Baltijā, kas veltīts tieši EDM. www.DanceRadio.lv ēterā ik dienas skan slavenu pasaules dīdžeju radio šovi, starp kuriem ir arī viens no ietekmīgākajiem mūsdienu deep house mūzikas cilvēkiem – Jimpster no Freerange Records. Tieši viņš kļūs par galveno viesi svētku ballītē DanceRadio.lv 3rd Anniversary.

Pasākumā uzstāsies arī Latvijas projekta Phonetica dalībnieki, kura sastāvā ir Max Lomov, Bogdan Taran un ZaZzy. Šogad Ungārijas izdevniecībā SpaceWalker Records viņiem jau ir iznācis singls „Impossible Love”, kas tapis sadarbībā ar Soulemotion. Bet 2013.gada rudens puišiem izskatās ļoti piesātināts: drīzumā būs pieejams viņu remikss Latvijas indy-rokeru grupas HMP trekam „Carousel”, novembrī viņu relīze „Kinetic / Daft 16 EP” iezīmēs Amber Muse Records darbības atsākšanos, bet decembra sākumā dziesma „Watcher”, kas ierakstīta kopā ar amerikāņu vokālistu Rithma, tiks iekļauta ietekmīgā Berlīnes skaņu ierakstu leibla Room With A View izlasē.

DanceRadio.lv 3rd Anniversary sākums plkst. 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 24:00 – 3 Ls, vēlāk – 5 Ls, pārējiem – 7 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtīt vādus un uzvārdus uz info@ambermuse.com. Galdiņu rezervēšana pa tālruni +371 29345232.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV