Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nepieradinātā Folka Orķestris aicina uz koncertu Alā

Easyget.lv, 22.10.2013. 10:16

25. oktobrī pēc pāris mēnešu ilgas klusēšanas Nepieradinātā Folka Orķestris aicina uz koncertu folkklubā "Ala".
Nepieradinātā Folka Orķestris aicina uz koncertu Alā

Folkklubs Ala ir pasaules mūzikas grupai pierasta vieta, kur parasti mūziku pavada alus sarunu murdoņa. “Šoreiz mūzika centīsies būt priekšplānā, orientējoties nevis uz iedzērāju izklaidēšanu, bet gan uz nopietnu un mākslai veltītu muzikālo vēstījumu,” pirms koncerta saka mūziķi. Turpinot darbu pie topošā albuma, Nepieradinātā Folka Orķestris vecajos mūzikasmīļiem labi zināmajos skaņdarbos atradis jaunas interesantas idejas, kas atspoguļosies koncerta programmā. Turklāt tiks izmantoti vairāki jauni un ne tik zināmi mūzikas rīki - slīdskanis, monotrons un kuika.

Koncertā piedalīsies Andrejs Grimms (ģitāra, slīdskanis), Rūdolfs Bahmanis (vijole), Nauris Babris (bungas, kliegšana), Katarina Ignatovich (flauta, dūcējs, vokāls), Līva Upīte (otra flauta, īru stabule, ukulele), Kristaps Grīnbergs (basģitāra), Klāss Reinis Dzirkalis (akordeons, ģitāra), Kārlis Babris (saksofons) un Nepieradinātā Folka Orķestra skaņu režisors Aivars Vaišļa.

“Mūzika ir skaņu plūsma, un pat spēlējot vienu un to pašu skaņdarbu vairākus gadus pēc kārtas, tas patiesībā nekad nav īsti bijis viens un tas pats - tas ikreiz mainās, tajā parādās jaunas šķautnes, tas ir nemirstīgs,” pārliecināta grupa. Jaunais Nepieradinātā Folka Orķestra skaņdarbs tā arī saucas "Nemirstība, kalējs un Zelta Zivs".

Koncerta sākums plkst.21.00, ieeja bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV