Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Biļetes uz Igo koncertuzvedumu „Zeme” Valmierā rīt par īpašu cenu

Easyget.lv, 22.10.2013. 15:53

Tikai 23. oktobrī pieejama rudens atvasaras īpašā cena visām biļetēm uz Igo un Valta Pūces koncertuzvedumu „Zeme” Valmierā

Kā liecina sinoptiķu prognozes, jau rīt Latvijā strauji ieplūdīs siltais gaiss no dienvidiem, tādēļ, sveicot gleznaino Valmieru ar sinoptiķu solīto skaisto atvasaru, Igo Mūzikas Menedžments piedāvā valmieriešiem un pilsētas viesiem trešdien, 23. oktobrī, iegādāties biļetes uz Igo un Valta Pūces koncertuzvedumu „Zeme”, kas norisināsies Valmieras Kultūras centrā 25. oktobrī plkst. 19:00, visas biļetes par vienoto cenu 5.00 LVL Akcija būs spēkā tikai vienu dienu, sākot no 22. oktobra pusnakts.

25. oktobrī Valmieras Kultūras centrā ar jauno koncertuzvedumu „Zeme” savus mūzikas cienītājus priecēs Igo, tā pirmajā daļā Igo un komponists Valts Pūce kopā ar mūziķiem: ģitāristu Armandu Alksni, bundzinieku Kasparu Kurdeko, basģitāristu Reini Ozoliņu, pianistu Juri Kristonu, dziedātājām Alisi un Bizaķi, flautistu Andi Klučnieku, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Ditu Lūriņu- Eglienu un dziedātāju Ievu Kerēvicu atskaņos skaņdarbus, kuri īpaši radīti zemes tēmai, savukārt koncerta otrajā daļā skanēs skaņdarbi no Igo zelta repertuāra. Koncertuzveduma vārdu autors - Igo, oriģinālmūzikas autors - Valts Pūce.

Biļetes uz jauno koncertuzvedumu „Zeme” iespējams iegādāties „Biļešu Paradīze” kasēs, kā arī Valmieras Kultūras centrā, akcijas laikā 23.oktobrī – biļetes par īpašo cenu 5.00 LVL.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV