Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baboon Bar uzstāsies elektroduets DAS isT

Easyget.lv, 23.10.2013. 12:37

Piektdien, 25.oktobrī bārā/ naktsklubā Baboon Bar Latvijas mini-tūres ietvaros uzstāsies elektroduets no Kuldīgas – DAS isT.

DAS isT ir elektroniskās mūzikas projekts, kurā ir apvienojušies Artis Rozītis (keyboards) un Gatis Lagzdenieks (electronic drums). Mūziķi līdz šim darbojušies un arī šobrīd paralēli darbojas rokmūzikas žanrā - grupās R.A.P. un Mr.Rally, bet no 2012.gada pavasara sevi piesaka elektroniskās mūzikas lauciņā. Viņi nepārstāv konkrētu elektroniskās mūzikas žanru, bet ļaujas eksperimentiem ar dažādām skaņu sintēzēm, uzstājoties ne tikai savos koncertos, bet arī radot dziesmas kopā ar populāriem pašmāju mūziķiem, tādiem kā Igo un Andris Kivičs.

Koncerta sākums ap 01:00, pirms un pēc - dejas kopā ar kluba rezidentdīdžeju MBerg.

Sestdien, 26.oktobrī, Baboon Bar uzsāks jaunu pasākumu sēriju – Young & Talanted, piedāvājot naktskluba apmeklētājiem novērtēt jauno dīdžejtalantu prasmes. Šoreiz uz skatuves mūzikas ritmus miksēs un plati smaidīs dīdžejs Oakhill.

Sākums plkst. 22:00.

Ieejas maksa – Ls 2 (EUR 2.85). 18+

Bārs/ naktsklubs BABOON BAR – Tukumā, Brīvības laukumā 11.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV