Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rēzeknes klubā XS viesosies dīdžejs [Ex] da Bass

Easyget.lv, 23.10.2013. 12:43

Sestdien, 26.oktobrī, klubā XS Rēzeknē pasākumā Riga Night uzstāsies pēdējo gadu populārākais dīdžejs Latvijā, viens no iecienītākajiem latviešu dīdžejiem Latgalē, EHR radio šova Party Service balss un Illegal DJ Team Riga pārstāvis – [Ex] da Bass.

„Ir pagājis ilgāks laiks kopš manas pēdējās uzstāšanās klubā XS. Sestdienas pasākumu gaidu ar lielu nepacietību, jo man vienmēr ir paticis uzstāties šajā jaukajā un viesmīlīgajā pilsētā. Kas ir īpaši svarīgi – Rēzeknes klubu publika man vēl nekad nav likusi vilties! Smaidīgi cilvēki, mājīgs klubs un silta atmosfēra – ar šīm lietām man vienmēr asociēsies XS. Starp citu – līdzi atvedīšu arī vēl neredzētas dekorācijas,” saka [Ex] da Bass.

Vakaru iesildīs un noslēgs Baboon Bar un Decimal Lightness dīdžejs MBerg, kurš tieši šim pasākumam būs sagatavojis savu pēdējo mēnešu aktuālāko deju mūzikas skaņdarbu izlasi.

Ieeja līdz pusnaktij – Ls 2, vēlāk – Ls 4. Plašāk par klubu – http://xsnightclub.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV