Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mūziķi no Jamaikas ieraksta Raimonda Paula dziesmas regeja ritmos

Easyget.lv, 23.10.2013. 14:17

Rīgā ieradušies vairāki Jamaikas mūziķi, lai ierakstītu četras Raimonda Paula dziesmas, kas adaptētas angļu valodā un izpildītas autentiskā regeja manierē
Mūziķi no Jamaikas ieraksta Raimonda Paula dziesmas regeja ritmos

Raimoda Paula dziesmu ierakstā piedalās mūziķi Tena Stelin, D-Rootical, Brian Fairbairn, Sammy Dreadlocks, viņiem palīdz vietējie instrumentālisti Uldis Vanags un Renarts Braufmanis, ieraksta producents - Gints Stankevičs.

Otrdien Elko Studio mūziķus apmeklēja Maestro un bija ļoti iepriecināts par dzirdēto: „Uzreiz jau bija skaidrs, ka viņi labi pieprot savu stilu. Viņiem tas ritms jau ir asinīs. Ja viņi vēl iedziedās pāris frāzes latviski, tas vispār būs kolosāli. Man vienmēr ir paticis, ka citi mūziķi ar savu skatu no malas manās dziesmās atrod kaut ko tādu, ko es pats nenojautu. Interesanti, ka dziesma Verokoko, kuru viņi plāno ierakstīt, savulaik bija aizliegta tās nosaukuma dēļ, kam esot saistība ar kaut kādām narkotikām. Ka viņiem atkal nesanāk ziepes...”.

Maestro viesošanās studijā:

MicRec plāno ierakstus publicēt nākamā gada sākumā un popularizēt tos kā Latvijā, tā arī pasaulē.

Šovakar pasākumā "Rigga Reggae Riddim" klubā 9K1 Nams uzstāsies Chrystal Sound System (LV), Sammy Dreadlocks and Friends (UK), DJ Horen ar Milky Selector (LV) un VJ Dub Vission (FR). Sākums plkst. 22:00.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV