Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noskaties Markus Rivas jauno dramatisko video!

Easyget.lv, 24.10.2013. 12:01 | komentāri (1)

Mūziķis un DJ Markus Riva laidis klajā jaunu mūzikas video dziesmai “Fire” no albuma “Songs from NYC”, kas šogad piedzīvojusi jaunu ieskaņojumu.
Noskaties Markus Rivas jauno dramatisko video!

Klipa veidotāji ir apvienības “Zava production” un “Watchyourlife”. Kopā ar jauno režisoru Artūru Zavgorodniju veidota dziesmas dramatiskā vizualizācija, pie kuras filmēšanas procesa strādāts septembra sākumā. Artūrs ir jauns režisors, kurš savas prasmes šobrīd studē Glāzgovas Universitātē. 

“Klipā visgrūtākais bija atrasties visu laiku ūdenī, jo izmantojām “Spot studio” pieejamo ūdens studiju. Tur man nācās atrasties lielāko daļu filmēšanas laiku. Klipā redzamais lietus arī nebija tik viegli izciešams – tas bija ledusauksts, bet ļāva vieglāk izjust īsto “nervu”, kāds bija nepieciešams galvenā varoņa izteiksmei”, par videoklipa filmēšanas procesu iespaidos dalās Markus Riva. “Bija lieliski sastrādāties arī ar dejotāju un modeli Jūliju Janukoviču, kuras plastiskās dotības bija tieši tas, kas nepieciešams galvenajam sieviešu tēlam šajā videoklipā. Jūlijai ir fantastiska pieredze dejošanā un arī lielisks aktrises talants.”



Šis ir jau ceturtais Markus Riva video klips, kurš izdots 2013.gadā. Nākamgad mūziķis iecerējis izdot divus jaunus albumus.

Foto: Markus Riva. Foto (c) Paul Ank

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV