Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Foto: The Sound Poets Palladium aizvada savus pirmos solokoncertus

Easyget.lv, 25.10.2013. 01:36

Grupa The Sound Poets ir aizvadījusi savus pirmos solokoncertus 23. un 24. oktobrī koncertzālē Palladium, abās dienās apmeklētāju skaits sasniedza 3000 skatītāju.
Foto: The Sound Poets Palladium aizvada savus pirmos solokoncertus

Galerijas:

Šie bija grupas pirmie solo koncerti pēc grupas Prāta Vētra iesildītāju lomas 2012. gadā un šī gada pavasarī izdotā debijas albuma “Tavs Stāsts”.

“Tās sajūtas, kad stāvi priekšā skatītāju pilnai zālei ir neaprakstāmas. Šie divi solokoncerti, darbs ko ieguldijām, un skatītāju atsaukmes, emocijas un novērtējums ir dzinējs darboties tālāk un radīt arvien ko jaunu.” atzīst visi grupas The Sound Poets dalībnieki.

Lai padarītu šo vakaru neaizmirstamu, grupai palīdzēja diriģenta Jāņa Bērziņa vadītais, šī gada Vispārējo latviešu dziesmu un deju svētu Koru karu laureāti koris “Kamēr”, stīgas – Santa Stivriņa, Zane Šturme, Undīne Cercina, kā arī bundzinieki Rūdolfs Daņiļevičs un Bruno Lorencs. Savukārt, par skatuves iekārtojumu rūpējās scenogrāfs Einārs Timma.

Šī gada martā I Love You kompānijas paspārnē tika izdots grupas The Sound Poets studijas ieraksta albums „Tavs stāsts”. Koncerts Palladium koncertzālē ir albuma turpinājums dzīvā izpildījumā. Tie bija pirmie grupas solo koncerti, līdz ar to ļoti īpaši.

Foto: The Sound Poets Palladium. Foto (c) Deniss Hvostovojs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV