Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Daft Punk „Random Access Memories” luksusa izdevumu jau iespējams pasūtīt internetā

Easyget.lv, 25.10.2013. 09:55

Franču elektroniskās deju mūzikas duets Daft Punk atklāj detaļas gaidāmajam „Random Access Memories” luksusa izdevumam
Daft Punk „Random Access Memories” luksusa izdevumu jau iespējams pasūtīt internetā

Kā jau iepriekš presē tika ziņots, Daft Punk šī gada monumentālais disko ieraksts „Random Access Memories” tiks pārizdots luksusa izdevumā. Ceturtdien tika atklāts tā saturs, un jau šobrīd decembra sākumā gaidāmo komplektu iespējams pasūtīt grupas mājaslapā. Tiesa, tas izmaksās visai padārgi – gandrīz 148 latus.

Albuma kastīte apdarināta ar audumu, uz kura ar zelta krāsas burtiem uzdrukāts albuma logotips. Kastē atradīsiet divas plates, astoņu lappušu bukletu ar dziesmu vārdiem, kā arī desmit collu plati ar pagarinātu versiju dziesmai „Giorgio By Moroder” un interviju ar dziesmas viesmākslinieku Džordžio Moroderu. Tāpat klāt būs pievienota apsudrabota un apzeltīta USB zibatmiņa, kurā bez paša albuma digitālās versijas būs bonus skaņdarbs „Horizon”, pašu Daft Punk veidots remikss hitam „Get Lucky”, „Lose Yourself To Dance” videoklips un albuma TV reklāmas rullīši.

Arī tas vēl nav viss. Komplektu papildina 56 lappušu grāmatiņa ar attēliem no ierakstu sesijām un videoklipiem, dizaina shēmas abām slavenajām robotu maskām un pašu robota masku plakāti. Pilns komplekts Daft Punk fanam!

Grupas mājaslapas adrese http://www.randomaccessmemories.com/deluxe/.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV