Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noklausies „Gaujarta” jauno dziesmu „Svītriņas”!

Easyget.lv, 25.10.2013. 12:06

Latviešu grupa „Gaujarts” publicējusi jaunāko dziesmu „Svītriņas”
Noklausies „Gaujarta” jauno dziesmu „Svītriņas”!

Dziesma „Svītriņas” ir tapusi kā pirmā kopš ieraksta „Vibrācijas”, kas 2011. gadā ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kategorijā „Labākais alternatīvās mūzikas albums”.

„Ar zināmu pārsteigumu secinājām, ka kopš iepriekšējā „Gaujarta” studijas ieraksta izdošanas pagājuši vairāk nekā divi gadi. Tam ir konkrēti iemesli: paralēlprojekti, kuros dalību ņem „Gaujarta” dalībnieki, teātra mūzikas projekti, un tamlīdzīgi. Bet dažas jaunas dziesmas tomēr ir uzrakstītas un ierakstītas, un mēs publicējam pirmo no tām – „Svītriņas”. Dziesma jau ir spēlēta vairākos koncertos, bet beidzot varam padalīties arī ar ierakstu. Varbūt pamanīsiet, ka ansambļa skanējums ir nedaudz pamainījies, ceram, ka uz labu, un ceram, ka jums patiks,” stāsta grupas solists Edgars Mākens.

Gaujarts ir: Edgars Mākens (vokāls, ģitāra), Edgars Šubrovskis (balss, ģitāra), Ģirts Šolis (perkusijas), Mārcis Gurtiņš (akordeons), Maija Ušča (bass).

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV