Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sestdien Vecrīgā notiks vērienīgs Veļu nakts Karnevāls

Easyget.lv, 28.10.2013. 10:47

2. novembrī Latvijas 1. rokkafejnīcā - Reiterna namā, Mārstaļu ielā 2/4, notiks "Veļu nakts Karnevāls 2013", kur uz divām skatuvēm uzstāsies vismaz 12 rokgrupas un trijos stāvos būs klausāmi un dejās baudāmi rokmūzikas un elektronisko ritmu dīdžeju sniegumi, informē sarīkojuma organizators Toms Cepurītis.

Galvenā 2.stāva skatuve vakara programmā ir Šķīstītava – „Purgatory stage”, uz kuras secīgi no plkst. 20:30 uzstāsies grupas Nighttales, Art Of Memory (Lietuva), Karmafree, Manzana (Somija), Golden Shower, Dark Fusion priekšnesums deju studijas Valante izpildījumā un pasākuma galvenie dalībnieki Dark Nexus un Laime pilnīga. Pēc koncerta mūzikas programmu līdz rītam turpinās DJ Bindeman.

Uz 2.stāva Lielās skatuves plkst. 20:00 karnevālu atklās notikuma galvenais pulcētājs DJ Sinister, kas, paša vārdiem, “ar muzikālu skaņdarbu līdzdalību veiks klātesošo prātu pakāpenisku attīrīšanu no visa ikdienišķā, aizstājot ar paralēlās pasaules neaptaveramo plašumu un tajā iespējamo burvību, ko turpinās darīt arī vakara turpinājumā, mūzikas grupu uzstāšanās starplaikos, piesakot arī katru nākāmo skatuves dalībnieku, kam uzticēs paša aizsākto misiju, līdz uz skatuves uznāks šīs nakts daudzu dvēseļu šķīstīšanas pēdējās stadijas grupa Laime pilnīga”.

Pagrabstāvā uz cildenā Mephistofeļa iemīļotās Elles vārdā nodēvētās skatuves no pulksten 19:30 “uzdarbosies” smagā metāla dīdžejs Deathperado, kurinot elles kambara katlus un pirmās ieklīdušās veļu dvēseles, lai iesildītu tās briestošajam Veļu nakts virpulim un koncerta gaitā pieteiks katru nākamo Elles kambaru kurinātāju - Traumatized, A.Punishment, Scent Of Blood, Dehead, Darrva, Totenkopf, Deformatron un ar gotiskām dejām un industriālā metāla ritmiem Elles skatuves izskaņā - Djane Chromium un DJ Sinister. 1.stāva muzikālās baudas radīs Zane Stocka & Little Archy.

Pasākuma dienā no 19:00 ieejas maksa ar karnevāla tērpu - 5 Ls, bez karnevāla tēmai atbilstoša tērpa vai grimma - 8 Ls. Biļetes nopērkamas kluba kasē. Koncerta sākums pagrabstāvā - 19:30, uz lielās skatuves -20:00. Tērpu tēmas: veļi - spoki, mošķi, velni, raganas, burvji, elle, šķistītava, paradīze.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV