Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Komponists Uldis Vanags 50 gadu jubilejā dāvā jaunu dziesmu

Easyget.lv, 29.10.2013. 10:22

Šodien, 29. oktobrī, komponists un mūziķis Uldis Vanags svin 50 gadu jubileju. Par godu svētkiem, viņš kopā ar draugiem ierakstījis jaunu dziesmu „V50”.
Komponists Uldis Vanags 50 gadu jubilejā dāvā jaunu dziesmu

Uldis Vanags sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Olga, Roberts Gobziņš, Ufo un daudziem citiem. Sarakstījis neskaitāmas tautā atpazīstamas melodijas, tostarp himnas dažādiem pasākumiem, piemēram, populārjām sacensībām „Sieviešu dienas rallijs” un „Stipro skrējiens”. Šobrīd turpina spēlēt paša izveidotā apvienībā Ulda un Inta regšlāgska grupa, kā arī regulāri iesaistās dažādos citos muzikālos projektos.

Tāpat kā daudzi iepriekšējie pēdējā laika U.Vanaga skaņdarbi, arī dziesma „V50” tapusi sadarbībā Intu Ķergalvi. Gan mūziku, gan tekstu abi rakstījuši kopā, šoreiz pieaicinot Horenu Stalbi un vairākus labus draugus – mūziķus . Ierakstā piedalījušies I. Ķergalvis (balss un ģitāra), U.Vanags (trompete, taustiņinstrumenti un balss), Horens Stalbe (balss), Mārtiņš Burkevics (bass un skaņu režija), Jānis Puzaks (bungas), Uldis Ziediņš (trombons un balss), Ritvars Šilkovs (saksafons) un Vilnis Strods (perkusijas).

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV