Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Noklausies Viktora Zemgala jauno dziesmu „Melnā nakts” roka ritmos!

Easyget.lv, 29.10.2013. 10:47

Agrāk slavenās grupas "Eolika" dalībnieks Viktors Zemgals ar jaunu pavadošo grupu uzsācis aktīvu koncertdarbību, pilnveidojot savu muzikālo darbību citā žanrā, un klausītājiem nodod savu dziesmu „Melnā nakts”.
Noklausies Viktora Zemgala jauno dziesmu „Melnā nakts” roka ritmos!

Jaunās dziesmas mūzikas autors ir pats mūziķis Viktors Zemgals, bet tekstu tai sacerējis leģendārās rokgrupas „Līvi” kādreizējais skaņu režisors Juris Jakovļevs, kas 2003. gada traģiskajā autoavārijā aizgāja bojā kopā ar mūziķi Daini Virgu, informē Trustmanagement pārstāve Baiba Tilhena.

Dziesma radusies tālajā 1971. gadā. Mūziķis teic, ka tā tapusi jaunības maksimālisma uzplūdā un līdz ar to atspoguļo to, kas abiem autoriem tanī laikā bijis nozīmīgs. „Mēs ar Juri tolaik vēl bijām padsmitnieki, ar lieliem nākotnes plāniem,” atceras Zemgals, „tāpēc jo sevišķi interesanti šo dziesmu izdot šodien, piešķirot tai jaunu skanējumu tagadējās grupas sastāvā.”

Dziesmas prezentācija notikusi Viktora Zemgala un grupas koncertā Rīgā, klubā „Četri Balti Krekli” 26. oktobrī, kur pārpildītā zālē publika koncertu uzņēmusi ar stāvovācijām. „Emocionālas alkas pēc mūzikas un enerģētiskā piepildījuma uz skatuves ir tas, kādēļ turpinu muzicēt,” pēc koncerta atklāj mūziķis.

Domājot par mūziku un gadiem, kas pavadīti uz skatuves, mūziķis atklāj: „Esmu guvis pārliecību, ka mūzika ir pareizi izvēlētais dzīves ceļš. Nepārvarama tieksme pēc brīža, kad pats esi izpildāmās mūzikas noteicējs, allaž rosinājusi darboties. „Puķu bērnu” laiks, trakulīgs rokenrols un blūzs vienmēr raksturojuši manu gaumi, tāpēc arī tagad esmu nolēmis darboties šādā mūzikas lauciņā.”

Viktora Zemgala pavadošajā sastāvā muzicē Matīss Jēkabsons (ģitāra), Egils Pētersons (ģitāra, vokāls), Arnis Roze (bass), Gustavs Pauna (sitaminstrumenti). Dziesma ierakstīsta Cloud Music studijā.

Vairāk informācijas: facebook.com, draugiem.lv, kā arī menedžmenta mājas lapā www.trustmanagement.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV