Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Jau rītvakar Rīgā uzstāsies leģendārās grupas Venom dalībnieki

Easyget.lv, 29.10.2013. 12:13

30. oktobrī klubā Melnā Piektdiena sarīkojumā Slaughterfest uzstāsies grupas Venom dalībnieki ar savu projektu M-Pire Of Evil
Jau rītvakar Rīgā uzstāsies leģendārās grupas Venom dalībnieki

Pretēji tam, ko izziņojušas dažādas interneta vietnes un ko neapstiprina paši mākslinieki, «thrash» un blekmetāla pamatlicēju — grupas «Venom» dalībnieki ar savu blakusprojektu spēlēs jau trešdien, 30. oktobrī, klubā «Melnā Piektdiena», nevis nākamgad it kā paredzētajā «Metal All Stars» pasākumā, informē kluba Melnā piektdiena pārstāvis Valdis Bērzvads. Jau vēstīts, ka nākamgad Rīgā paredzētajā «Metal All Stars» pasākumā dalību jau publiski paspējuši atsaukt lielākā daļa mūziķu (ieskaitot Tomu Araiju no «Slayer» un ģitāras virtuozu Mārtiju Frīdmanu).

«Venom» dalībnieki Rīgā trešdien spēlēs ar savu projektu «M-Pire Of Evil», kuru pirms dažiem gadiem nodibināja «Venom» tobrīdējie un bijušie dalībnieki Entonijs Lants (bungas), Tonijs «Demolētājvīrs» Dolans (vokāls un bass) un Džefrijs «Mantas» Danns (ģitāras). Kā « M-Pire Of Evil» viņi ir izdevuši divus pilnus albumus un divas mazās platītes jeb EP. Tikmēr koncertos vienmēr tiek izpildītas arī «Venom» dziesmas, tajā skaitā «Witching Hour», «Black Metal», «Possessed» un citas.

Trešdien «Venom» biedru uzstāšanās būs tikai viena no daļām pasākumā, kura oficiālais nosaukums ir «Slaughterfest» - tūre, kurā ir devušās vairākas ietekmīgas metāla grupas, ņemot piemēru no tādiem Savienoto Valstu ceļojošajiem smagās mūzikas festivāliem kā «Ozzfest» un «Lolapalloza». Attiecīgi pa Eiropu tūrējošais «Slaughterfest» ir mazāk apjomīgs, jo šajā gadalaikā tam jānotiek klubos.

Līdzās “M-Pire Of Evil” pasākumā piedalās arī britu veterāni «Onslaught», kam nesen iznācis jauns albums. Bet īsta odziņa būs grupa «Master», kas ir viena no t.s. «miroņu metāla» («death metal» pamatlicējām. «Master» jau 1983. gadā Čikāgā nodibināja basists un dziedātājs Pols Spekmans, un šī grupa bija viena no pirmajām, kura izmēģināja roku «death metal» žanrā. Grupas līderis Spekmans jau kopš deviņdesmito gadu beigām dzīvo Čehijas Republikā, Morāvijas kalnos, kur viņš «Master» sastāvā iesaistījis bundzinieku Zdeneku Pradlovski un ģitāristu Aleksu Nejezchlebu, tādā veidā faktiski padarot vienu no amerikāņu ekstrēmā metāla stūrakmeņiem par Čehijas kolektīvu. Jaunākais «Master» albums ar nosaukumu «The Witchhunt» ir pavisam svaigs — iznācis tieši pirms mēneša.

Klubs atvērts no 18:30, koncerts no 19:00 — tas sāksies un beigsies laicīgi, lai var paspēt uz sabiedrisko transportu! Biļetes no 12 latiem, koncerta dienā kluba kasē tās būs dārgākas.

http://www.bilesuparadize.lv/events/event/29285

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV