Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noklausies Ainara Virgas jauno dziesmu!

Easyget.lv, 30.10.2013. 09:46

Leģendārās latviešu grupas „Līvi” ģitārists un dziesmu autors dienā, kad Latvija atvadās Aivara Brīzes, publicē jaunu dziesmu „Brīnumu gaidot” no topošā albuma.
Noklausies Ainara Virgas jauno dziesmu!

Ainars Virga jau ilgāku laiku gatavo savu solo albumu. Viena no dziesmām, kuru Ainars bija plānojis publicēt tuvāk gaidāmajam Ziemassvētku laikam, ir dziesma „Brīnumu gaidot”, taču sakarā ar visiem zināmajiem un traģiskajiem notikumiem, kas saistīti ar Ainara ilggadējā drauga un grupas „Līvi” solista Aivara Brīzes traģisko nāvi, Ainars nolēma dziesmu publicēt dienā, kad Latvija atvadās no latviešu roka leģendas, informē izdevniecība MicRec.

Ainars Virga dziesmu rakstījis sadarbībā ar daudzu citu savu dziesmu līdzautoru Guntaru Raču.

Dziesmas pamats ierakstīts Liepājā sadarbībā ar producentu Ivaru Sudmali viņa ierakstu studijā, bet ieraksts pabeigts studijā G.E.M Rīgā, sadarbībā ar studijas producentu Ediju Gņedovski. Visus instrumentus iespēlējis Ainars pats pieaicinot tikai bundzinieku Uldi Knapši, kurš iespēlējis bungu partijas.

Ierakstā piedalās Rīgas Gospelkora dziedātājas Katrīna Cīrule un Katrīna Linde, kā arī Rīgas zelta saules kora un jaunās TF dalībniece Evija Krūmiņa.

Dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv

Foto: Ainars Virga. Foto (c) Edgars Silacērps

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV