Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pēteris Upelnieks koncertēs Tukuma Baboon Bar

Easyget.lv, 30.10.2013. 16:31

Sestdien, 2.novembrī, Baboon Bar uzstāsies bijušais grupas PeR dalībnieks un konkursa Jaunais vilnis 2013 Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks, kurš kopā ar Latvijā labi zināmo dīdžeju AI-VA ir devies nelielā Latvijas tūrē ar koncertptogrammu „Durvis ir vaļā”.
Pēteris Upelnieks koncertēs Tukuma Baboon Bar

"Mana dzīvē viens svarīgs posms ir aizvadīts. Jūtu, ka garīgi no 7 gadīga bērna esmu izaudzis jau līdz tīņa vecumam. Pašlaik vēlos uzņemt jaunu informāciju. Manā izpratnē mūzikā ir jārada kaut kas jauns un nebijis tikai tad, cilvēki sāk pievērst tev uzmanību un tu viņus vari iedvesmot ar savu gaismu. Tieši tāpēc es dodos pie cilvēkiem, lai iepazīstinātu viņus ar sevi," stāsta Pēteris Upelnieks.

Pēteris Upelnieks līdz šim sadarbojies ar tādiem izpildītājiem kā Nātre, Pionieris, Dairis, Punkts uz I, Kurts un citiem. Ļoti veiksmīgi sadarbība izveidojusies ar reperi Gacho, ar kuru kopā tika ierakstīta dziesma „Tava pasaule”, kā arī kopā ar savu draugu un kolēģi Dairi (mazais D) tika sacerēta dziesma, kura veltītā visām māmiņām – „No sirds”.

Kopā ar Pēteri Upelnieku tūrē dodas arī Latvijā labi zināmais dīdžejs AI-VA. Viņš ir arī viens no dažiem latviešu diskžokejiem, kurš piedalās turnejās citur pasaulē - dīdījis deju grīdas Zviedrijā, Norvēģijā, Spānijā, Francijā, Somijā, Vācijā, Lielbritānijā, ASV un Kanādā. AI-VA jau kādu laiku sevi neierobežo žanriskos rāmojos – spēlējot hip hop, funk, soul, r'n'b un regeju / dancehall, viņa priekšnesumā ievijas arī breakbeat, rokmūzika, electro, džezs, favela.

Ieejas maksa – Ls 2 (EUR 2.85). 18+

Bārs naktsklubs Baboon Bar – Tukumā, Brīvības laukumā 11.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV