Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mercury Prize žūrija par labāko albumu atzīst Džeimsa Bleika „Overgrown”

Atis Žagars, 31.10.2013. 10:35 | komentāri (1)

Trešdienas vakarā norisinājās ikgadējā Barclaycard Mercury Prize balvas pasniegšanas ceremonija, kuras laikā neiztika arī bez misēkļiem.
Mercury Prize žūrija par labāko albumu atzīst Džeimsa Bleika „Overgrown”

Par 2013.gada labāko britu albumu žūrija atzina Džeimsa Bleika „Overgrown”. Aprīlī izdotais Bleika otrais solo albums apsteidza Arctic Monkeys, Deivida Bovija, Foals, Savages un citu Lielbritānijas mūziķu darbus. Mercury Music Prize norisinājās jau divdesmit otro gadu. Iepriekšējo gadu uzvarētāju pulkā ir Alt-J, The xx, PJ Harvey, Portishead un citi.

Tikmēr pasākuma laikā neiztika arī bez misēkļiem. Par galveno parūpējās BBC Radio 6 dīdžeja un šī gada ceremonijas vadītāja Lorēna Laverne, kas piesakot Džeimsu Bleiku, nejauši nosauca viņu par Džeimsu Blantu. Vēlāk pati par šo pajokojās arī tviterī, ierakstot „Nekad neesmu priecājusies tik ļoti kā šovakar par māksliniekiem ar līdzīgiem vārdiem un uzvārdiem. Trīs burti...”.

Foto: Džeimss Bleiks. Foto (c) flickr.com/ NRK P3

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV