Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noskaties Dona jauno video „Darling, Darling”!

Easyget.lv, 01.11.2013. 08:53

Dziedātājs un dziesmu autors Dons publisko video klipu dziesmai “Darling, darling”, kas ir dziesmas “Māsa upe” versija angļu valodā, un aicina vērtējumu izteikt vietnē Twitter.
Noskaties Dona jauno video „Darling, Darling”!

“Klipu veidojām angļu versijai, jo pamazām skatāmies eksporta virzienā. Mums šobrīd ir ļoti labas iespējas sevi parādīt ārpus Latvijas, pateicoties "Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/ Latvijas Mūzikas eksports" aktīvai darbībai, bet, lai sevi labi parādītu, gatavojamies lēnām un pārdomāti,” saka dziedātājs Dons.

Dons ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, tāpēc viedokli par jauno dziesmu un klipu savus atbalstītājus aicina izteikt vietnē Twitter, lietojot #DarlingDarling, lai visi izteikumi būtu viegli atrodami. 1.novembrī laika posmā no 18:00 – 19:00 Dons @Dons_tviito atbildēs arī uz visiem jautājumiem par klipu.

Klipa “Darling, Darling” režisors ir Jurgustulajstus, klipa darbība ir pavisam vienkārša, bet pamattdoma dramatiska. “Klips ir stāsts par to, ka uz zemes ir mīlestība - šajā gadījumā ūdens. Klipā var redzēt, ka Dons ir slapjš, tā kā pabijis ūdenī, pabijis mīlestībā, bet šobrīd viņš nav tajā iekšā, viņš peld uz matrača un ir ārpus pasaules, ārpus mīlestības,” par klipa stāstu saka tā režisors Jurgustutajstus.

“Es pilnībā uzticējos režisora idejai, izbaudīju darbu profesionālā un mierīgā gaisotnē visas filmēšanas dienas garumā un par rezultātu esmu patiesi laimīgs,” saka Dons.

Dons atzīst, ka grūtākais bijis pēc katras pauzes atkal kāpt baseinā un atkal slapināties filmēšanas vajadzībām, tāpēc klipā viņš dreb, kas gan klipa dramaturģijai ļoti labi derēja. "Tur nedrebēt vienkārši nebija iespējams, tu vari turēties, cik tu gribi, bet tu vienkārši drebi, un tu drebi tā, kā režisoram vajadzīgs," atceroties klipa filmēšanu, saka Dons.
Tehniski videoklips filmēts nelielā baseiniņā kādas privātmājas pagalmā ne pārāk siltā augusta dienā. Lai arī augusts, gaisa temperatūra filmēšanas dienā bija ap 18-19 grādiem un ik pa laikam lija.

Klipa “Darling, Darling” veidotāju komanda: režisors - Jurgustulajstus, operators - Jānis Andrejevs, montāža un grafika – Juris Matuzelis, izpildproducente – Alise Rogule, producents – “Dons Music”. Paldies Eduardam Zagainovam – Veinbrantam, McCann Live par tehnisko nodrošinājumu, par baseinu un bumbieriem – Jānim Turkam.

Dziesmas „Darling, Darling” mūzikas autors - Artūrs Šingirejs, vārdu autori Artūrs Šingirejs un Miguel Da Fonseca, mūzikas producents - Kaspars Ansons, miksēja - Krišjānis Geidāns, dziesma māsterēta „WolkStudios”.

Lielākais notikums Dona radošajā dzīvē gaidāms nākamā gada 14.februārī, kad koncertzālē Palladium dziedātājs prezentēs ceturto studijas albumu „Varanasi”. Biļetes uz koncertu jau var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs, biļešu cena šobrīd ir 12 lati.

Dziesmu „Darling, Darling” ir iespējams iegādāties arī iTunes https://itunes.apple.com/lv/album/darling-darling/id699363034?i=699363461

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV