Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Astro'n'out izdod albumu angļu valodā “Lion’s Share”

Easyget.lv, 01.11.2013. 10:22 | komentāri (1)

Šodien - nedēļu pirms grupas 10 gadu jubilejas, Astro’n’out izdod savu pirmo albumu angļu valodā - “Lion’s Share”.
Astro'n'out izdod albumu angļu valodā “Lion’s Share”

Pirms gada grupa laida klajā ceturto studijas albumu “Lauvas,” kas divās kategorijās tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvai, un gada laikā radio rotācijās nonākuši pieci albuma singli. Neilgi pēc tā iznākšanas grupa saņēma uzaicinājumus uzstāties Tallinas Mūzikas nedēļā, Galapagai festivālā Lietuvā, Viļņas mūzikas nedēļā un citos starptautiskos pasākumos. Šī interese likumsakarīgi apstiprināja nepieciešamību izdot albumu “Lauvas” angļu valodā.

Pagājušajā nedēļā albums “Lion’s Share” tika prezentēts Lietuvā, klubā “Loftas”, kur tas guva klausītāju un mūzikas ekspertu atzinību un jau 5.decembrī grupa ar solo koncertu uzstāsies Viļņas klubā “Tamsta”. Sadarbībā ar lietuviešu mūziķi Markas Palubenka klajā laists arī pirmais internacionālais singls “In Fog”.

No šodienas, 1. novembra, albums “Lion’s Share” ir pieejams lielākajos interneta mūzikas tirdzniecības servisos Ekase.lv, iTunes, Spotify, Deezer un citur. CD formātā albumu pirmie un par draudzīgu cenu varēs iegādāties koncerta apmeklētāji, savukārt pēc koncerta tas būs pieejams arī mūzikas ierakstu veikalos.

Albums “Lion’s Share” vietnē iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/lions-share/id724917334

Astro’n’out 10 gadu jubilejas koncerts notiks 8.novembrī tirdzniecības centra Galleria Riga (Dzirnavu ielā 67) pazemes autostāvvietā – īpaši šim koncertam pārbūvētajā “urbānajā telpā”. Koncerta biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv . Biļešu cena 9 LVL, ar ISIC 15% atlaide. Jubilejas koncerta biļešu iegāde: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?concert=131861

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV