Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pirmais Reiterna nama mūzikas festivāls jau nākamnedēļ

Easyget.lv, 01.11.2013. 15:55

Ar vērienu 9. novembrī sāksies jaunu notikumu virkne, kas turpmāk regulāri krāšņos Latvijas 1. Rokkafejnīcas programmu - “Reiterna nama mūzikas festivāli”.
Pirmais Reiterna nama mūzikas festivāls jau nākamnedēļ

Jau pirmajā reizē uz vairākām skatuvēm būs skatāmi un vērtējami virkne pašmāju mūziķu - gan tie, kuri sevi jau sen apliecinājuši, gan tie, kuru ceļš pretī veiksmei un panākumiem sācies salīdzinoši nesen, vēsta rikkafejnīcas pārstāvis Edgars Džiguns.

Pirmajā “Reiterna nama mūzikas festivālā” dalību apstiprinājušas grupas “Dzelzs vilks”, “D.F.E.”, “Das Ist”, “Maid of Shade”, “The Velvet Supernova”, “Skumju akmeņi”, “Oceanpath” un “The Black Tea”.

Dzīva mūzika un tikpat dzīva atmosfēra ir vērtības, kas Latvijas 1. Rokkafejnīcā vienmēr tikušas augstu vērtētas, un “Reiterna nama mūzikas festivāli” būs kārtējais apliecinājums šim virzienam. Turklāt, šis būs pierādījums tam, ka nav jāsagaida vasara un jādodas uz pludmali, jākāpj kalnā vai jābrien mežā, lai baudītu sajūtu kopumu, ko dēvē par festivāla atmosfēru. Rudens drēgnākās daļas vidū dzirdēt ļoti dažādu un labu mūziku vienuviet, kā arī izjust īpašu gaisotni un smelties pozitīvas emocijas ilgam laikam varēs pilsētas pašā centrā - Vecrīgas sirdī.

Cita starpā jāuzsver, ka 2014. gada sākumā gaidāms nākamais “Reiterna nama mūzikas festivāls”. Arī tas nebūs pēdējais.

Iepriekšpārdošanās biļetes uz festivālu iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī internetā - www.bilesuparadize.lv.

Foto: Dzelzs Vilks. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV