Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Noskaties Audience Killers jauno video!

Easyget.lv, 05.11.2013. 10:25

Grupa Audience Killers iepazīstina ar jaunu singlu un video "Two Bare Feet".
Noskaties Audience Killers jauno video!

"Two Bare Feet" ir pašmāju trio jaunākais muzikālais darbs kopš debijas mazalbuma "Footprints and Hearts" izdošanas 2012. gada vasarā.

Pēc grupas teiktā, jaunā dziesma atšķiras no iepriekšējiem ierakstiem gan skanējumā, gan paustajās sajūtās. Ieraksts tapis Rīgā, piedaloties Gatim Zaķim, bet skaņas pēcapstrādi veicis Džons Dents (John Dent).

Video režisors - Elviss Zants, operators - Kaspars Kursišs, stiliste un grima māksliniece - Aija Ūdentiņa, horeogrāfe - Sintija Siliņa, lomās - Jana Užule un Andris Kuprišs.

"Šajā pasaulē mēs esam pieraduši par attiecībām domāt kā par kaut ko, kas sākas, taču potenciāli var arī beigties. Bet, ja nu mums atņemtu spēju patiešām kaut ko iznīcināt? Ja nu mēs nemaz nevarētu aizbēgt?" stāsta videoklipa režisors Elviss Zants.

Jaunais singls pirmatskaņojumu piedzīvojis jau vairākās Latvijas radiostacijās, Igaunijas Raadio 2 un dažviet citur Eiropā. Turklāt atlikušajā nedēļas daļā grupa dodas uz Tallinu, kur paredzēta uzstāšanās Igaunijas Televīzijas rīta šovā, kā arī koncerti Somijas pilsētās Turku un Helsinki.

Audience Killers sastāvā ir Normunds Petrovs (vokāls, ģitāra, taustiņi), Arletta Supe (bekvokāls, taustiņi), Edgars Oplucāns (bungas).

www.audiencekillers.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV