Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Komentāri rakstam: Chris de Burgh koncerta apskats

jaunākie lejā

I.t.Warpath 12.03.2008. 12:13

De Burgs sevi prot pasniegt. Uz koncertu nebiju, jo De burgs nebūt nav tas kura koncertu neapmeklējot kristu izmisumā (atzīšos, man viņš pat nepatīk), taču, domāju, ka atmosfērai vajadzētu būt analogai tai, kuru izbaudīju decembrī, apmeklējot tādu grupu kā LEAFBLADE un ANTIMATTER koncertus "Melnajā Piektdienā" - arī jau nekādi niknie, nekādi roķīgie, un varbūt ikdienā pat ne bieži mājās klausāmie, bet koncertā valdīja atmosfēra līdzīga šeit aprakstītajai - tas ir tā, kad ej uz koncertu baudīt mūziku un baudīt atmosfēru, nevis izklaidēties, nevis izlādēties, bet relaksēties un bagātināt sevi at to.
Ceru ka tie, kas tur bija, zināja uz ko tie iet un to izbaudīja.

:) 12.03.2008. 12:18

atzīšos, arī es tādu Krisu nemaz nezinu, bet nu koncerta apskats ir patīkams.

caka 12.03.2008. 12:39

koncertu gaidīju, biju, patika, vēl šodien nostalģiska, nedaudz patīkami smeldzīga sajūta ( man 50).

zhorzhee 12.03.2008. 17:06

pār pārēm salds koncerts, kas mani nogurdināja. BET tā ir tikai mana problēma, jo tā nebija mana mūzika, koncertā nokļuvu pavisam nejauši un noskaņojums nebija no labākajiem.. kā jau teicu, tikai MANA problēma :) kā novēroju, tad publikai, kurai šī mūzika bija nozīmīga, ļoti patika. par to - cepums De Burgam.
rakstu šeit, jo gribu izteikt lielo FUI apsargiem. mūziķis pats aicina nākt cilvēkus tuvāk un dejot pie skatuves, bet vīri melnā stāv kā mūri un dzen visus prom. vai arī iefiltrējas sēdvietās un katru dejot gribētāju "atsēdina". saprastu, ja tas būtu aptracis pūlis, bet dejotgribētāji bija zolīdi cilvēki pietiekami zolīdā vecumā. nu nu..

osis 12.03.2008. 17:41

Nu ne ko darīt, katram savs darbs, kam tukšāks pauris, tam šādas situācijās vismaz sirdsapziņa liek mieru :)

Zane » Sīpoliņš 23.03.2008. 23:50

Koncerts bija Fantastisks!!!

Gerda 28.08.2008. 01:02

Es arī biju un dejoju pie skatuves. Redzēju arī apsargus, kuri stāvēja kā mūri - pie kāpnēm uz skatuvi, bet to atsēdināšanu kaut kā neievēroju.....laikam tāpēc, ka visa uzmanība tajā brīdī bija sakoncentrēta uz mūziķi, kurš stāvēja divus metrus no manis. Arī koncerta beigās, kad Kriss staigāja cauri publikai, saņemdams neskaitāmusapskāvienus un skūpstus, nepamanīju apsargu uzkundzēšanos un pat samīļoju Krisu.......par sniegumu koncertā - 10 balles Krisam. (man 15 gadi):)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV