Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pašmāju grupa Chained Bride prezentēs pirmo videoklipu

Easyget.lv, 05.11.2013. 17:30

Pašmāju alternatīvā roka/ metāla grupa Chained Bride 23. novembrī Latvijas 1. Rokkafejnīcā prezentēs savu pirmo videoklipu, kas tapis dziesmai “Fight to Die”.

Salīdzinoši nesen – vasaras sākumā alternatīvā roka žanrā sevi pieteica grupa ''Chained Bride''. Jūnija sākumā grupa izdeva pirmo EP ''Masquerade''. Nu gatavojas sava pirmā videoklipa prezentācijai.

Dziesma “Fight to Die” ir jaunums no grupas gaidāmā albuma, kuru plānots izdot 2014.gada vasarā. Klipa veidošanā grupa piesaistīja režisorus Ivaru Burtnieku un Ritvaru Bluku, kā arī gaismotāju Kārli Stenderu.

Dziesma stāsta par karu, kas ir aktuāla tēma ne tikai šodien, bet arī bijusi gadu gadiem.

Pirms klipa prezentācijas pasākuma, grupa dosies savos pirmajos ārvalstu koncertos, kuri notiks 15. novembrī Viļņā, klubā ''Metro'', bet 16. novembrī grupa uzstāsies Kauņā.

Grupa aicina visus savus atbalstītājus un 23. novembrī Latvijas 1. Rokkafejnīcā uz videoklipa “Fight to Die” prezentācijas pasākumu, kurā bez grupas Chained Bride uz skatuves kāps arī grupas – Pūķa Gars un Crow Mother.

Sīkāka informācija: www.draugiem.lv/chainedbride
www.facebook.com/chainedbride
twitter - @chainedbride

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV