Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaties Okartes skatuves 2 dalībnieka Toma Bokumu video jaunajam singlam „Dienu pēc dienas”!

Easyget.lv, 06.11.2013. 10:47

Bijušais talantu šova „Okartes skatuves 2” dalībnieks, dziedātājs un dziesmu autors Toms Bokums klausītājiem nodod jaunu singlu un videoklipu „Dienu pēc dienas”.

Toma Bokuma un grupas „Diena Bez Pārtraukuma” sadarbība aizsākās 2007. gada septembrī. Toms Bokums ar saviem mūzikas biedriem tika pamanīts ar grupas singlu „Es tevi gribu”, kurš iekaroja ne viena vien klausītāja sirdi. Toms Bokums ar šo dziesmu debitēja uz lielās skatuves jauniešu mūziklā „Dzimuši mūzikai”.

Ar savu pirmo videoklipu Toms Bokums pievērš uzmanību sociālo portālu negatīvajiem komentāriem.
„Klips veidots ar domu, lai pievērstu uzmanību interneta vidē notiekošajam. Esmu novērojis ļoti daudz negatīvu komentāru dažādos portālos. Nepamatoti aizvainojumi, tenkas, pārmetumi un pat naids par pozitīvām lietām. Tas liek aizdomāties par notiekošo sabiedrībā, it īpaši jauniešos, un nespēju sakstīt lietu gaišo pusi. Ir jādod prieku it visā ko darām, un jāatceras, ka ne viss ir tik slikti kā izskatās,” stāsta Toms.

Dziesmas „Dienu pēc dienas” mūzikas un teksta autors ir pats Toms Bokums, mūzikas producenti Ivars Sudmalis un Roberts Dinters, dziesma māsterēta „Labo ierakstu studijā” sadarbībā ar Jāni Kalvi. Dziesmas video tapis sadarbībā ar Edgaru Trankali un „Master foto”. Īpašu paldies Toms Bokums un grupa saka galveno lomu atveidotājiem Artim Volkovam un Signei Dzenei. Paldies pārējiem iesasitītajiem par atbalstu klipa veidošanā.

Dziesmu iespējams bez maksas lejupielādēt: http://failiem.lv/u/toffqrn

Klipa prezentācijas pasākums notiks 6. novembrī Liepājā, kokteiļbārā „Red Sun Buffet”, un 13. novembrī koncerts Rīgā, „Latvijas 1. Rokkafejnīcā, kurā tiks demonstrēts arī jaunais klips.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV