Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

JVeart izziņo debijas portfolio albuma prezentācijas datumu

Easyget.lv, 06.11.2013. 11:46

Jaunās mūzikas mārketinga rokgrupas “JVeart” debijas portfolio albuma “We’re Here For Your Music To Be Heard” prezentācija noritēs otrdien, 3. decembrī, plkst. 19:00, Latvijas 1. Rokkafejnīcā.
JVeart izziņo debijas portfolio albuma prezentācijas datumu

“We’re Here For Your Music To Be Heard” ir 2012. gada nogalē un 2013. gadā ierakstīto projektu apkopojums. Prezentāciju veidos tādi aizvadītā gada projekti kā “Jāņa Omes Cimdi” post-reklāmas paaudzesmārketings, Latvijas pirmā pop-up sociālā tīkla “Latvian Music Summer” izstrāde, stāsts par to, kā satikts Slash un Myles Kennedy u.c.

Prezentācija norisināsies Latvijas 1. Rokkafejnīcā - Reiterna namā (Mārstaļu ielā 2/4, Rīgā), kluba 3. stāvā, kur grupas dibinātājs un radošais līderis Jānis Vērzemnieks kāps uz skatuves, lai pastāstītu albuma aizkulišu stāstus. Kā top dizains, kas ir starp ideju un rezultātu, mūzikas mārketinga eksperimenti un līdz šim neatklāti noslēpumi.

Prezentāciju apmeklēt būtu interesanti visiem, kas ir saistīti ar mūziku un mārketingu, reklāmu, dizainu, zīmolvedību. Noteikti varētu būt noderīgi arī jaunajiem mārketinga, reklāmas un dizaina studentiem. Vakara noslēgumā visi tiek aicināti uzkavēties uz sarunām un “U2 360° At The Rose Bowl” koncertierakstu.

Pēc albuma prezentācijas, visi portfolio stāsti tiks publicēti grupas jaunajā mājas lapā www.jveart.com.

JVeart pirmsākumi meklējami 2010. gadā, kad to uzsāka freelance dizainers Jānis Vērzemnieks, lai parakstītos zem saviem pirmajiem dizaina demo darbiem. 2012. gadā grupai pievienojās mūzikas fans un programmētājs Andrievs Niedra, kurš turpmāk spēlē nozīmīgu lomu, lai no viena cilvēka grupas JVeart kļūtu par duetu. Sākot ar Myspace mūziķu lapu izstrādi draugu grupām, šobrīd klientūru veido jau vairāki Baltijas mūziķi. “Šobrīd grupa vēl ir nepilnā sastāvā, spēlējot projektus ar pieaicinātiem sesijas dalībniekiem tādēļ mēginājumu telpas durvis vienmēr atvērtas jauniem talantiem, kuri savu karjeru vēlas veidot mūzikas industrijā,” teic projekta pārstāvji.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV