Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Andromeda Mega Express Orchestra sveicina Rīgas publiku

Easyget.lv, 08.11.2013. 09:41

Andromeda Mega Express Orchestra koncertēs Rīgā jau pēc trīs nedēļām
Andromeda Mega Express Orchestra sveicina Rīgas publiku

Multikulturālā 18 mūziķu apvienība no Berlīnes atzīst, ka ar nepacietību gaida uzstāšanos Rīgā, kas, viņuprāt, ir dinamiska un mainīga pilsēta, pilna radošu un aktīvu jauniešu. Orķestris uzskata, ka tas ir pagodinājums – uzstāties tik lieliska festivāla kā „Rīgas Ritmi” ietvaros. Apvienība arī cer, ka latviešu publikai patiks viņu mūzika, piebilstot, ka vienmēr cenšas pārsteigt publiku un ir priecīgi arī tad, ja publika pārsteidz viņus.

Klausies apvienības vēstījumu par „Varavīksnes karotāju”!

Orķestris ir sajūsmā par iespēju uzstāties Rīgas Kongresu namā, kas savā ziņā ir neviennozīmīgi vērtējams padomju arhitektūras piemineklis pašā Rīgas sirdī. Andromeda Mega Express Orchestra izmanto katru izdevību un iespēju uzstāties visdāzādākajās vietās, sākot ar pamestiem peldbaseiniem līdz pat filharmonijām, operām un koncertzālēm.

Lai arī orķestra attieksme reizēm ir rotaļīga un pat jancīga, tā uzstāšanos nekad nevar nosaukt par vieglprātīgu izklaidi.

Mūziķis, publicists un ierakstu kompānijas „Emphase Records” vadītājs Gvido Mobius (Guido Möbius) par apvienības otro albumu „Bum Bum”, ko 2012. gadā izdeva ierakstu kompānija „alien transistor”, saka: „Tikko klausītāju („Bum Bum”) skaņdarbos piesaista kāda noskaņa, melodija vai harmonija, uzreiz nezināma balss no pilnīgi citas skaņu pasaules to atkal izsit no ritma. Klausītājam neatliek laika nupat dzirdētā saprašanai vai iereģistrēšanai atmiņās, jo orķestra mūzika jau atkal to uznes galvu reibinošos augstumos.”

AMEO sveicienvideo:

Andromeda Mega Express Orchestra koncerts notiks 28.novembrī plkst. 19.00 Rīgas Kongresu namā. Biļetes nopērkamas visās „Biļešu serviss” kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV