Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Biffy Clyro Rīgā iesildīs tautieši Dry The River

Easyget.lv, 08.11.2013. 10:12

Pirmdien, 11. novembrī, Palladium koncertzālē gaidāmo skotu trio Biffy Clyro koncertu ievadīs londonieši Dry The River.
Biffy Clyro Rīgā iesildīs tautieši Dry The River

Apvienība Dry The River nebūs paslīdējusi garām uzmanīgam Latvijas koncertdzīves sekotājam, jo 2010.gadā viņi uzstājās Positivus festivālā. 2009. gadā kādā Austrumlondonas mājā radusies grupa savā daiļradē apvieno gospeļus, indīmūziku un folkroku. Paši mūziķi par saviem iedvesmas avotiem min Leonarda Koena, Nīla Janga, Brūsa Springstīna u.c. daiļradi, savukārt autoratīvais britu laikraksts The Guardian viņus salīdzina ar Mumford & Sons.

Dry The River guvuši vērā ņemamums panākumus, uzstājoties gan lielākajos pašmāju festivālos - Glastonberijā, Rīdingā un Līdsā, iTunes, Latitude, kā arī ārvalstīs - Roskildē, Open’er, Lollapalooza u.c. 2012.gadā grupa izdeva debijas albumu „Shallow Bed“. Šopavasar tika pabeigti ierakstu darbi studijā Islandē, un gada beigās paredzama otrā albuma iznākšana.

Saskaņā ar plānoto, pirmdienas vakarā durvis skatītājiem Palladium zālē tiks vērtas plkst. 19.00. No plkst. 19.45 līdz 20.30 uzstāsies Dry The River un pēc pusstundu gara tehniskā pārtraukuma, plkst. 21.00 uz skatuves kāps Biffy Clyro, lai sniegtu sev raksturīgu enerģijas pilnu uzstāšanos vismaz pusotras stundas garumā.

Pēdējās biļetes uz koncertu vēl pārdošanā Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Vairāk info: www.biffyclyro.com

Foto: Dry The River. Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV