Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Koncertsērijā “Lieliskie & Leģendārie” - grupa Jumprava

Easyget.lv, 08.11.2013. 10:55

30. novembrī pulksten 22 koncertciklā “Lieliskie & Leģendārie” uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams galvenās skatuves gaidāma grupa Jumprava.
Koncertsērijā “Lieliskie & Leģendārie” - grupa Jumprava

Dibināta 1984. gadā, dažādus laikus un dalībnieku sastāvus piedzīvojusi, uz 30 gadu jubilejas sliekšņa “Jumpravas” stāsts turpinās, lai priecētu un no jauna pārsteigtu dažādu paaudžu klausītājus. Aigars Grauba, Aigars Grāvers, Aigars Krēsla un Ainārs Ašmanis ir vīri, kuri kopš 1997. gada, kad pēc zināma pārtraukuma tika atjaunota grupas darbība, nes “Jumpravas” karogu. Tiesa, jāpiebilst, ka 21. gadsimtā redzēt “Jumpravas” koncertu dzīvajā ir ekskluzīvs un īpašs notikums, jo gluži katra nedēļas nogale grupas kalendārā nav aizņemta.

Iepriekšpārdošanā biļetes uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās (arī internetā) vai pirms koncerta Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Līdz 30. novembra plkst. 22:00 biļešu cena ir 5 lati, bet koncertam sākoties, tās kļūs dārgākas.

Foto: Grupa Jumprava. Foto (c) Kristaps Kalns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV