Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Amber Muse ballītē uzstāsies Till Von Sein no Berlīnes

Easyget.lv, 08.11.2013. 15:14

Liberāla, dezorientējoša, brutāla un skaista – tāda ir Berlīnes nakts dzīve. Daļu no tās 15.novembrī būs iespējams izjust Rīgā Amber Muse promouteru ballītē – Berlin Callin' klubā „Secret Garden” (Grēcinieku ielā 28).

Par pasākuma galveno varoni kļūs pazīstamais Berlīnes muzikālās dzīves dalībnieks – Till Von Sein no leibla Suol. 

Visi, kuri kaut reizi ir dzirdējuši Till Von Sein setus, saka, ka uzstāšanās laikā viņš izstaro vienreizēju enerģiju. Un viņa radītā audio plūsma vienmēr ir neatkārtojama. Pats mākslinieks dīdžejingu sauc par savas dzīves lielāko kaislību, lai arī aizraušanās ar modi viņam nebūt nav sveša: 2000. gadu pašā sākumā viņš vadījis pats savu ielas apģērbu veikalu. 2006.gadā viņš pilnībā atdevās mūzikas karjerai: paralēli darbam slavenā mākslinieciskajā aģentūrā uzsācis rakstīt mūziku un veidot remiksus skaņu ierakstu kompānijām Suol, Dirt Crew Recs, Ministry Of Sound, Plastic City un citām. Veidojis sadarbības ar māksliniekiem Fritz Kalkbrenner, Tigerskin, Chopstick, Catz'n'Dogz un citiem.

Pēc debijas solo albuma „#LTD” izdošanas 2011.gadā Till Von Sein dīdžeja grafikā kļuva sarežģīti atrast brīvu datumu. Viņš ir apceļojis visu pasauli, bet dzimtajā Berlīnē uzstājies tādos kulta klubos kā „Panorama Bar/Berghain", „Watergate" un „Bar 25”. Šogad viņš izdeva „Molly Brown EP”, kas visu vasaru skanēja katra ietekmīga planētas house un techno dīdžeja setos, bet oktobrī ierakstīja CD–miksu sērijai Suolmates. 2014.gadā līdz ar nākošā albuma iznākšanu Till Von Sein kopā ar savu draugu Tigerskin prezentēs jaunu projektu.

Kopā ar viesi pasākumā spēlēs arī tā organizatori - duets Taran & Lomov, kuram drīzumā Anglijas leibla Manchester Underground Music paspārnē iznāks singls „Sex Und Liebe”. Tāpat pie pults stāsies Amber Muse ballīšu rezidents Max Mancho un viesis Andre Crash.

Sākums 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 24:00 – 3 Ls, pēc pusnakts – 5 Ls; bez pieraksta – 7 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtiet vārdus un uzvārdus uz info@ambermuse.com. Galdiņu rezervēšana: +371 29345232.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV