Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noklausies re:public jauno singlu “Buramdziesma”!

Easyget.lv, 11.11.2013. 12:32

Latvijas brīvības cīņās kritušo varoņu piemiņas dienā grupa re:public izdod singlu “Buramdziesma” no maijā iznākušā albuma “RE:”.

“Dziesmā savijās daudz stāstu, atmiņas un mīlestības. Līdzīgi kā daudziem, arī mani vectēvi cīnījās katrs savā frontes pusē, bet ar kopīgu mērķi - par Latviju! Šī dziesma nav tikai par vectēviem. Kādu laiku atpakaļ, spēlējot akustisko koncertu Kara muzejā Latvijas armijas misijas Irākā karavīru tuviniekiem, es redzēju, cik stipras ir šīs ģimenes, cik cieši tās turas kopā. Dziesma ir par šo spēku, par šo mīlestību, par mūsu valsti…”stāsta grupas solists Jānis Rībens.

Dziesmas vārdu autori ir Jānis Rībens un Laura Daudiša. Mūzikas autori ir Pēteris Asbahs, Jānis Rībens kopā ar albuma producentu Aleksandru Volku. Dziesma, tāpat kā trešais albums, ierakstīta Rīgā, Wolk Recording Studio. Dziesmas versija angļu valodā saucas ‚My Pray‘. Vārdu autors ir Jānis Rībens.

Dziesmas video autors ir Ritvars Bluka ar kuru grupa re:public jau izveidojusi ciešu sadarbību. Video apskatāms videoportālā youtube.com. Klipu noskaņa ir veidojusies, balsoties uz dziesmas skanējumu. Līdz ar to klipā tika izmantoti vēsturiskie pieminekļi, dažādas ielejas un vietas, kas autorā izraisīja patriotiskas, neparastas un nebijušas emocijas. Klipa veidošanā piedalījās Ritvars Bluka un Sanda Bluka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV