Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Laima Jansone un draugi prezentē albumu „Zarbugans”

Easyget.lv, 13.11.2013. 07:30

Otrdienas vakarā Latvijas Radio 1.studijā festivāls „Rīgas Ritmi” aicināja uz ekskluzīvu Laimas Jansones, Arta Oruba un Andra Gruntes albuma „Zarbugana” koncertu.
Foto: Laima Jansone un draugi prezentē albumu „Zarbugans”

Galerijas:

Koklētājas Laimas Jansones, kontrabasista Andra Gruntes un bundzinieka Arta Oruba muzikālais vēstījums tiecas pārvarēt instrumentu pielietojuma robežas un pavērt jaunu, paralēlu pasauli, ko pati Laima sauc par tuvošanos vēl neiepazītai planētai. Projekta pamatā ir trīs dažādi instrumenti un tikpat dažādas personības – tā ir esence, kas ļauj mūziķiem rast kopīgu valodu caur skaņas valdzinājumu. Šāds unikāls sastāvs ir izaicinājums, jo pasaules mūzikā tādu vienkārši nav, līdz ar to – trio sastāvs ir uzņēmies divtik sarežģītu darbu – līdzās muzicēšanai veidot arī trio idejisko konceptu. Skaņdarbu klāstu veido oriģinālas kompozīcijas, kuru ietekmes avoti tiecas aptvert kā džezu, tā arī etnogrāfisko mūziku.

Foto: Laima Jansone albuma „Zarbugans” prezentācijas koncertā. Foto (c) Deniss Hvostovojs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV