Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Rīgā uzstāsies talantīgais krievu bītmeikers 813

Easyget.lv, 13.11.2013. 10:16

22. novembrī kultūras iestādē "Kulter Open Space", Doma laukumā 8А, 7. stāvā, uzstāsies viens no šobrīd spilgtākajiem bītmeikeriem 813.

Ja eksistē jēdziens kā svaiga mūzika, tad ritmi un melodijas, ko producē viens no visstraujāk augošajiem talantiem no Krievijas, pilnībā tam atbilst. Viņa kalendārs ir pārpildīts ar ielūgumiem no visām iespējamajām valstīm Eiropā. Viņa mūziku izdod paši aktuālākie šī brīža leibli: Activia Benz, Donky Pitch un 92 Points. Vadošie elektroniskie mediji: XLR8R, Mixmag publicē viņa trekus, bet viņš pats uzstājas kopā ar tādiem bass mūzikas un elektronikas grandiem kā Hudson Mohawke, MF Doom, Moby, UZ, Zomby, Onra, Obey City un B. Bravo.

Galvenajā zālē, kas tiks atvēlēta bass mūzikai, viesi atbalstīs Tenda, Teeze (Bristol, UK), Cliche, Cute, Matīss Vērdiņš un vīdžejs Dee. Bet uz papildus house deju grīdas spēlēs vieni no iemīļotākajiem vietējiem dīdžejiem un māksliniekiem - Andre Crash & Laso, Uppfade, Judzhen, Sleepwalker un Dope From Above.

Nākotnes ritmus ar skaistu skatu uz pilsētu piedāvā art-kolektīvs Urban Soulz.

Vairāk: http://ej.uz/813live

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV