Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Uz Glena Millera orķestra koncertu Rīgā pārdošanā papildbiļetes

Easyget.lv, 13.11.2013. 14:34

Pasaulslavenais Glena Millera orķestris pēc izpārdotā koncerta pirms diviem gadiem Rīgā atgriežas piektdien, 15. novembrī, sniedzot programmu „In The Miller Mood”. Sakarā ar lielo pieprasījumu, pārdošanā ir papildu biļetes, informē Trade Hub Productions pārstāve Inese Mihasjonoka.

Trombonists Glens Millers savu orķestri dibināja 1937. gadā. Dažu gadu laikā orķestris kļuva par amerikāņu džeza mūzikas ikonu, izpildot un ierakstot gandrīz vai pusi no visiem tā laika Holivudas filmu mūzikas hitiem. Īpašu slavu orķestris ieguva, pateicoties tādiem hīiiem kā "Saulainās ielejas serenāde", "Ņujorka, Ņujorka" u.c. Plašais orķestra repertuārs atšķiras ar to, ka kopā ar mūziku no filmām, Brodvejas un mūzikliem maestro piedāvā arī oriģinālus orķestra skaņdarbus.

Tagadējā veidolā orķestris eksistē no 1983. gada. Pateicoties lieliskajiem diviem alta saksofoniem, diviem tenora saksofoniem un klarnetei, atjaunots Glena Millera orķestra skanējums, kuru nevar sajaukt ne ar vienu citu.

Orķestra vadītājs Vils Saldens - spīdošs muzikants, pianists, kurš vēl agrā jaunībā iemīlējās Glena Millera mūzikā un nes šo mīlestību visas dzīves garumā, izpildot dižā mūziķa skaņdarbus milzīgu auditoriju priekšā un saglabājot muzikālo mantojumu nākamajām paaudzēm.

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs, kā arī internetā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV