Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dzelzs vilks un Luiss Fonteins ar savu grupu tiekas uz vienas skatuves

Easyget.lv, 13.11.2013. 15:21

17. novembrī uz Liepājas kluba „Fontaine Palace” skatuves kāps pazīstamā pašmāju rokgrupa „Dzelzs vilks” un Liepājas mūziķis Louie Fontaine ar savu grupu „Louie Fontaine & The Starlight Searchers”.
Dzelzs vilks un Luiss Fonteins ar savu grupu tiekas uz vienas skatuves

„Louie Fontaine & The Starlight Searchers” aktīvi koncertējuši visu 2013. gadu, uzstājoties gan vairākos ārvalstu un pašmāju festivālos, gan koncertējot Polijā, Krievijā, Lietuvā, Vācijā, Beļģijā, Nīderlandē, Dānijā, Zviedrijā un Igaunijā, kur grupa uzstājās mūzikas festivāla un konferences „Tallinn Music Week” ietvaros. Tuvākajā laikā „Louie Fontaine & The Starlight Searchers” plāno sākt darbu pie gaidāmā ieraksta. Līdzās grupas līderim un mūzikas autoram Luisam Fonteinam grupā spēlē arī basģitārists Mārtiņš Burkevics („The Hobos”, „Vipp basbočka” u.c.), ģitārists Egons Kronbergs („Iļģi”, „Skyforger”, „The Hobos”) un bundzinieks John D.C. Washington no ASV.

Koncertā uzstāsies arī leģendārā pašmāju rokgrupa „Dzelzs vilks”, kurai šis būs pirmais kluba koncerts Liepājā pēc gandrīz gada pauzes.

„Fontaine Palace” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4. 17. novembra koncerta sākums paredzēts plkst. 23:00.

Foto: Dzelzs vilks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV